Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém - bílá plocha  (Přečteno 1616 krát)

Dark Viper

• Návštěvník
Problém - bílá plocha
« kdy: 08 Července 2008, 18:54:06 »
5eším jeden nemalý problém. Jednou, když jsem pracoval na Linuxu se mi PC seknul. Tak jsem systém resetoval, ale po přihlášení mi naskočila pouze bílá plocha. Ovšem vše jde ovládat, až na to ,že nic nevidíte. Tak jsem se rozhodl pro přeinstalaci. Ale bohužel jsem se v příkazové ádce jěště nenaučil, a tak bych se rád zeptal, jestli mohu nějak překopírov soubory z Ubuntu do Windows, a jestli ano, tak jak.
Budu Vám moc vděčný za každou radu.

premet

• Host
Re: Problém - bílá plocha
« Odpověď #1 kdy: 08 Července 2008, 18:58:32 »
Bílá plocha bude pravděpodobně zaplým Compizem po spuštění  ;).

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #2 kdy: 08 Července 2008, 19:15:07 »
Já mám jiné zkušenosti.. tohle mi způsoboval wine, když jsem ho často používal tak systém padal a občas jsem nastartoval právě do "bílé plochy"... a stávalo se mi to i s vyplým compizem.. ::)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 08 Července 2008, 19:49:58 »
Za vyskusanie nic neda. Restartuj gr. prostredie Ctrl+Alt+Backspace v prihlasovacej obrazovke vyber v lavo dole sedenie-zachranne gnome. Malo by ti nabehnut gr. prostredie. Klikni pravym na plochu-zmenit pozadie plochy-vizualne efekty-ziadne. Odhlas uzivatela a nastartuj do normalneho sedenia gnome.
Ak bude toto fungovat mas problem s ovladacmi na gr. kartu.
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.