mozna nekteri namitnou, ze to sem nepatri, ale ja osobne jsem zvedavej jako male dite (ne ze bych nezkousel alfa a bety ..)
.. proc je na Ubunti komunitu vetsina oss developeru tak nabrousena a tvrdi, ze na to jak je velika, je vyvoji oss prospesna jako mrtvemu zimnik ?
nejsem osobne developer oss.. kod co produkuju je bohuzel proprietalni a pod 'c' v krouzku, uz jak to tak chodi, nejni me jmeno, ale jmeno firmy, co pro ni delam.. ale ve volnem case reportuju bugy, prispivam do par Linuxovych mailinglistu a po vecerech si ctu herouta a kocham se manualovymi strankami (ktere skutecne nepopisuji jenom obsah $PATH) ..
apeluji na Vas pratele .. pokud jste mladi a zvidavi, ucte se co to jde. Ja uz v zivote vyhulil mraky travy a vypil more zrzate vody a kdyz mi bylo 18nact, tak byl boom win95 .. obcas je mi trocha lito, ze muj mozek je temito vlivy (a nejen jimi) uz natolik zasazeny, ze si urcite odstavce v literature co ctu (a ted nemluvim o odborne a nebo manualech) musim cist vic nez jednou ..
zdravi ntz