Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Mizející ikona QIPu  (Přečteno 1536 krát)

mr.trix

• Návštěvník
Mizející ikona QIPu
« kdy: 05 Června 2008, 10:52:18 »
Zdrawim všechyn nadšence Linuxu  8)

Nikdy jsme tu nepsal pac se V linuxu ( tedy aspon ubuntu ) citim jak doma a kazdy problem jsem si vyresil sam.

Ale nyni jeden mam!!!  ::)

Mam QIP nejnovejsi verzi 8060 ( a predem rikam, ze verze QIPU za to nemuze ) a vse mi bezi jak ma vc smaile atd......aaaaale kdyz si vesel s nekym pisu a manipuluju s QIPEM jako ze hybu s oknem zaviram ci co ja wim jeste tak se mi stawa, ze ikona QIPU v horni prave liste ( systray ) proste zmizi! A je konec QIPU...sice pořád bezi a kdyz nekdo pise tak to slysim, ale bouzel se nemam jak dostat na ikonu qipu. Tudis jedine co muzu udelat tak ho kilnout pres konzoli a pustit znova!

Zkousel jsme hodne weci, ale nic nepomohlo.....

Newite nekdo co s tim????? POkud to pomuze mohu pustit qip pres konzoli a pak tady hodit vypis co to dela! Pac jsme si tam jednou vsiml nejake chyby kde to kutilo neco s oknama ci frames!

Diky za kazdou rekaci :-) A nejlepe i soukromou zpravu at si toho vsimnu :-) THX a Ubuntu 4EVER :P
« Poslední změna: 05 Června 2008, 12:18:04 od Vojtěch Trefný »

premet

• Host
Re: MIZEJICI IKONA QIPU
« Odpověď #1 kdy: 05 Června 2008, 10:59:57 »
Tak tento problém mám taky, ale zatím sem tomu nevěnoval pozornost  ;D než mě to nezačne štvát tak je to dobrý.

Vetinari

• Stálý člen
  • **
  • ... so better use your brain!
« Odpověď #2 kdy: 05 Června 2008, 11:20:30 »
Co si nastavit klávesové zkratky na otevření hlavního okna/konverzace? Programy přes wine jsou vždycky trochu problém...

BTW. Zkus pidgina, já přešel práve z QIPu a už jsem ho neopustil....

honorguard

• Host
« Odpověď #3 kdy: 05 Června 2008, 11:30:25 »
Taky doporučuju Pidgina. A kdyby se nelíbil, tak zkus kopete, určitě ti aspoň něco vyhovovat bude.

Jinak, prosím odpusť příště ty Woloviny ;).

premet

• Host
« Odpověď #4 kdy: 05 Června 2008, 11:48:22 »
Tak znáte to, někdo si na něco zvykne a když mu to funguje proč by přecházel  :) sice sem si na Qip zvykl až v linuxu, ale dokud funguje nemám chuť si zvykat na něco jiného  ;). Třeba babička ta na účto používá ješte starou T602 z doby DOSU  :D tak má děda kvuli tomu nainstalovaný aj Windows 98.

mr.trix

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 05 Června 2008, 11:50:51 »
Tak znáte to, někdo si na něco zvykne a když mu to funguje proč by přecházel  :) sice sem si na Qip zvykl až v linuxu, ale dokud funguje nemám chuť si zvykat na něco jiného  ;). Třeba babička ta na účto používá ješte starou T602 z doby DOSU  :D tak má děda kvuli tomu nainstalovaný aj Windows 98.

Jo souhlasim s tebou....drzim se qipu pac je pro me i nej co se tech ehm "WINDOWS" tyce! Ale na moji stolni masine mi to treba ale nedela ten QIP! Tak newim......

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.