Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vypnutí/restart/odhlášení  (Přečteno 1307 krát)

premet

• Host
Vypnutí/restart/odhlášení
« kdy: 01 Června 2008, 18:18:12 »
Už sem to tady kdysi psal po čerstvé instalaci HH, ale teď už mi to leze nejvíc na nervy a rád bych to vyřešil. Při vypnutí/restart/odhlášení mi tak každý 2 zhruba skončí u černé obrazovky a jediné co jde udělat tak vypnout počítač ručně a věřte, že to není příjemný dělat furt dokola kdykoliv se chcete jen přehlásit. Dělá mi to jak s původním jádrem v HH tak i aktualizovaným 2.6.22.17 takže tím to asi nebude, dál sem si odebíral Network-manager a nainstaloval místo něj Wicd a tím to taky není. V logách se zase tak moc nevyznám co se tam teď koukám tak sem našel tohle
Kód: [Vybrat]
May 31 20:40:59 prema kernel: [   20.982548] ACPI: Looking for DSDT in initramfs... error, file /DSDT.aml not found. nebo
Kód: [Vybrat]
Jun  1 09:54:13 prema gdm[12201]: WARNING: gdm_slave_xioerror_handler: Kritická chyba X - Restartování :0 Je to tam víckrát třeba dneska, protože se mi to stalo několikrát dnes tak je možné, že je to vždy ve chvíle kdy se to kousne.
Jinak nic jiného mě nenapadá a ten kdo mi to pomůže vyřešit tomu budu klikat na karmu do konce života  ;D
« Poslední změna: 01 Června 2008, 18:29:38 od Anna Taliánová »

premet

• Host
Re: Vypnutí/restart/odhlášení
« Odpověď #1 kdy: 01 Června 2008, 18:26:32 »
Systém mám aktualizovanej takže moje naděje, že to spraví nějaká aktualizace již zmizela a v GG s tímhle problém nebyl.

Tomtom

• Návštěvník
Re: Vypnutí/restart/odhlášení
« Odpověď #2 kdy: 01 Června 2008, 21:09:58 »
Alespoň nejsem sám :D

Mě to zlobí trochu jinak, zato permanentně. Pokaždé, když zvolím "Ukončit/restartovat" at už z panelu nebo menu, trvá třeba i minutu, než se zobrazí nabídka. Dost mi to leze krkem, neustále se vypínat přes shutdown a odhlašovat ctrl+alt+backspace :)
Debian

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.