Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hlavni menu>Aplikace> nastaveni a pridavani polozek [vyřešeno]  (Přečteno 1305 krát)

dadasfx

• Návštěvník
Nainstaloval jsem si do 8.04 prehravac RealPlayer ale spoustec ktery se sam pri instalaci vytvoril v Aplikace>Zvuk a Video>RealPlayer11 ma spatnou adresu nebo co, protoze kdyz na nej kliknu naskoci mi okno s hlaskou: Nelze spustit proces potomka "realplay" (No such file or directory) Zkousel jsem hledat nejake nastaveni kde bych mohl zmenit/upravit adresu toho spoustece, ale nic jsem nanasel ani v kontextovem menu te spousteci ikony v Aplikace>Video. Zatim jsem to vyresil tak, ze jsem udelal na plose spoustec a adresu nasmeroval /home/dadas/.Realplayer/realplay kde je prehravac nainstalovan. Ale i tak bych radeji opravil ten puvodni spoustec v hlavnim menu. Poradite jak?

Druha otazka je podobna. Nainstaloval jsem si program TrueCrypt a ten si zase pri instalaci v hlavnim menu nevytvoril zadnou spousteci ikonu. Takze si musim budto na plochu udelat spoustec a nasmerovat adresu do /usr/bin/truecrypt ,kde jsem jeho spoustec nasel (mozna je jeste nekde jinde,nevim), nebo do te slozky pokazde lozit rucne. Rad chych, ale soupl pousteci ikonu do Aplikace>Prislusenstvi (napriklad) Ovsem netusim jak to tam pridat.

Predem dik za pripadnou pomoc
« Poslední změna: 06 Června 2008, 22:59:20 od Anna Taliánová »
Každý by chtěl jít do nebe, ale nikomu se nechce zemřít.

Vetinari

• Stálý člen
  • **
  • ... so better use your brain!
Re: Hlavni menu>Aplikace> nastaveni a pridavani polozek
« Odpověď #1 kdy: 06 Června 2008, 13:41:55 »
Systém>Volby>Hlavní nabídka

dadasfx

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 06 Června 2008, 13:59:34 »
Jeee dekuju. Ja si pak sam naliskam.
Každý by chtěl jít do nebe, ale nikomu se nechce zemřít.

Vetinari

• Stálý člen
  • **
  • ... so better use your brain!
« Odpověď #3 kdy: 06 Června 2008, 14:08:14 »
To nebude potřeba :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.