Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wine a problem s vykreslovanim  (Přečteno 2157 krát)

Rotty

• Návštěvník
    • me pokusne stranky
Wine a problem s vykreslovanim
« kdy: 29 Června 2008, 20:38:44 »
Zdravim, mam mensi problem s vykreslovanim grafiky, pro spusteni jakekoliv hry s wine dojde k poskozeni "Xka". Pri spusteni hry se obraz "rozseka obraz na pruhy" a i po jejim vypnuti, tak zustane az do restartu celeho systemu.

04:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV630 [Radeon HD 2600 Series]
« Poslední změna: 29 Června 2008, 21:33:11 od Michal Rott »

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Wine a problem s vykreslovanim
« Odpověď #1 kdy: 29 Června 2008, 22:06:26 »
Osobně bych použil "emulaci virtuálního desktopu", tuto funkci najdete v nastavení wine (příkaz winecfg) na kartě "Obraz" ;) Netvrdím, že to pomůže, ale aspoň by to nemělo být všude :P
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Rotty

• Návštěvník
    • me pokusne stranky
« Odpověď #2 kdy: 29 Června 2008, 23:11:18 »
Tak presne tohle me taky napadlo ale to nepomohlo, sice se to pustilo v okne ale i tak se vsechno "rozsekalo". Nejspis to delaj ale ovladace na ATInu (driv sem chvilku hral ZOO tycoon a ten slapal, pak sem ale nainstaloval ovladace od ati: ati-driver-installer-8-6-x86.x86_64.run a ty mi to asi potento.

EDIT: tak se mi to podarilo "vyresit", pouzivam na hrani starsi jadro, v nem to jde
« Poslední změna: 29 Června 2008, 23:25:13 od Michal Rott »

qUAKER

• Host
« Odpověď #3 kdy: 30 Června 2008, 10:28:25 »
přeinstaluj ty drivery na novějším jádru, on se ti s největší pravděpodobností zkompiloval kernel modul pro starší jádro a teď to nejede.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.