Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s Firefoxem a zvukem  (Přečteno 3436 krát)

Leon1464

• Návštěvník
Problém s Firefoxem a zvukem
« kdy: 30 Června 2008, 08:20:01 »
Pravděpodobně svoji vlastní chybou jsem si vyrobil problém který bez rady zkušenějších asi nezvládnu. Začalo to pokusem počeštit Firefox 3
 v Kubuntu Hardy, ten se vzpouzel jak v xpi doinstalované češtině tak nastavení about:config, nepomohl ani locale switcher. Takže jsem stáhl český firefox z internetu v tar.gz rozbalil a nahradil jím firefox-3.0 v /usr/lib/. Tak teď k jádru pudla, přestal mi fungovat zvuk ve flashi což je špatné, co je horší po odinstalovaní vyčištění a opětovné instalaci se to nevyřešilo a firefox už si ani nevytvořil ikonu v (eh, asi v Kmenu (no prostě KDE ekvivalent nabídky start)). Myslím si že by na to mohlo mít vliv to, že mi z usr/lib/ zmizela složka firefox (firefox-3.0 je tam pořád). Takže jsem chtěl poprosit jestli by mi ji nějaký hodný uživatel Kubuntu nezabalil a neposlal a já ji tam zkusil vrátit.

Nevím jestli je to relevantní ale někdy mi v KDE nejdou systémové zvuky (mění se to třeba i podle aktualizací). Zvuk v Amaroku nebo kaffeine jede bez problémů, hledal jsem na různých fórech instaloval liblashsupport a jiné, ale vůbec to nepomohlo. Flash plugin je myslím ten z kubuntu-restricted.  Předem dík za každou radu.

Zvukovka je integrovaná Realtek ALC850, zvukový driver mám nastavenou ALSU , až do těch pokusů s ffoxem všechno jelo. (Myslím že i v konqueroru).
« Poslední změna: 30 Června 2008, 16:17:25 od Leon1464 »

Leon1464

• Návštěvník
Re: Problém s Firefoxem a zvukem
« Odpověď #1 kdy: 01 Července 2008, 10:54:35 »
Dneska ráno zapnu počítač a koukám že zase všechno funguje jak má. No ale zase nejde dodat čeština, no holt se budu muset smířit s anglickou verzí.
« Poslední změna: 01 Července 2008, 11:03:22 od Leon1464 »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.