Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: out off range  (Přečteno 2286 krát)

klokan44

• Návštěvník
out off range
« kdy: 25 Března 2009, 20:46:07 »
ahoj to snad ani jedna hra vlinuxe nejde defauldne na 640x480 alebo 1024x960 rozliseni,pri spusteni hocijakej ,vecsinou 3D hry na mojom Asus 19 palcovom monitore nabehne tato hlaska "OUT OFF RANGE"vciernom pozadi pocut akurat zvuky hry,ale obraz ani nenabehne,pri hre True Combat Elite mi toto vypisalo ,ale vzapeti do 2 sekund sa nastavil monitor na 1024x960 a hru som mohol bezproblemou hrat a teraz sa vas pitam, ci by nebolo mozne nejakou klavesovou skratkou nastavovat rozlisenie obrazovky,ocom pochybujem lebo rozlisenie hry to neofplivni,alebo akim sposobom sa tam mozem dostat do setings,je tu jedna moznost,ale je to dost nahlavu ,ze si nachvilku vymenim mCRT a nastavim to tam  ;D,ale predsa musi sa to dat aj inak a prto vas prosim o radu ,vga Nvidia 5500-128mb monitor 19"ASUS lcd .a nejdu my tieto hry ,uz ani True combat Elite,smoking Gans,Super tux no proste polovica hier nejde zvašeho zoznamu s Wik
i ,dakujem za odpovede  ;)
Ach linux,linux prečo si len Linux :-) šejkspír

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
Re: out off range
« Odpověď #1 kdy: 26 Března 2009, 16:04:15 »
Alt + Enterem přepněte hru do okna, pak už nastavíte co je třeba...
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 26 Března 2009, 19:58:41 »
mám stejný problém a ani přepnutí do jiné plochy (ctrl+alt+->)a restart X-serveru (ctrl+alt+backspace) nepomohlo,stále hlásilo out of range.
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

klokan44

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 26 Března 2009, 20:18:40 »
dakujem ,pomohlo ale iba sčasti hry ktore normalne idu ,tak klavesova skratka ALT+ENTER funguju ,lenze u tych hier ako su Extreme tux racer atd...viz hore.pri tichto pripadoch klavesova skratka nefunguje  :'(,skusal som vsysteme zmensit rozlisenie,ale to len zo zvedavosti no vedel som ze to hru neovplivni,docital som sa,ze chyba je v LCD Asus a vsetky rady snimy,a zdal sa my vpredajni nejaki lacni no nevedel som ze nepodporuje vecsie rozlisenie :-[ ,poprosim nejake navrhy prosim.. :)
Ach linux,linux prečo si len Linux :-) šejkspír

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 27 Března 2009, 06:55:57 »
Kouknul bych do konfiguráků těch her (najdete je v /home/uživatel/.hra), tam by to mělo jít upravit ručně
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.