Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: The Sims 2 - Vložte správné CD a resartujte aplikaci  (Přečteno 7184 krát)

honzisko

• Návštěvník
    • Beatboxing.cz
The Sims 2 - Vložte správné CD a resartujte aplikaci
« kdy: 13 Září 2008, 19:13:27 »
Zdravíčko,
mám jeden problém. Rád bych si zahrál The Sims 2, ale mám problém.

Celé Sims 2 dokážu bez problému nainstalovat, ovšem se spuštěním je už problém. Už to tu někdo řešil, ale já nemám orig. CD. No, mám ale pouze tři. První CD mám prasklé a tak mám udělaný image soubor a vypálený. Boužel, když se chystám hru spustit, napíše mi at vložím správné CD.( Klasika jako u cd která nejsou originální.) Protože ale první orig. cd mám zlomené tak hra nepřekouše zalohovaný image a tak jsem to řešil pomocí MDF a ISA.

Co jsem řešil:
1) Přes terminál a program jem udělal z MDF ISO ( mdf2iso )
2) Pomocí  AcetoneISO2 jsem vytvořil virtuál Driver
- Nyní jsem si myslel že vše pojede jako když ve winu uděláte pomocí deamo tools nebo alcohol 120% virtuální mechaniku. Boužel nepomohlo.
3) Zkusil jsem ono iso vložit do médií aby se tvářil jako CDROM:
Kód: [Vybrat]
sudo mount -o loop /home/evik/Plocha/Stahování/thesims2img/Sims2_1_RIP.MDF /media/cdrom04) Povedlo jse. Snažil jsem se přes WINE spustit soubor setup.exe ( abych hru spustil ).Wine vubec nereagoval tak jsem to zkoušel spustit klasicky přes wine ( Aplikace -> wine -> programs -> The sims 2 ).A nakonec při mé smůle to opět vypsalo chybu: Vložte správný CD a restartujte aplikaci...
Může mi někdo poradit jak vytvořit virtuální mechaniku a zprovoznit to tak, aby to sims2 pochopilo a hru zpustilo? Pokud ano budu velice rád protože je to celkem důležitý. Díky moc

I Love Ubuntu, but i use Windows and Ubuntu

Zax

• Aktivní člen
  • *
  • Titul: Uhrovitý pubescent
    • Lukáš Klika.cz - můj blog
Re: The Sims 2 - Vložte správné CD a resartujte aplikaci
« Odpověď #1 kdy: 13 Září 2008, 23:02:13 »
http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=2633&iTestingId=27921 - myslím, že Sims 2 přes Wine nerozběháš... jediná možnost je koupit si VMware, nainstalovat do něj Windows XP a zapnout podporu hardwarové akcelerace (umí jenom nejnovější VMware, jen experimentálně a jen pro WinXP a Win2k)
Celý svět se pomalu ale jistě řítí do /dev/null
Moje sestava: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+ | 2 GB RAM | nVidia GeForce 6600 GT | Ubuntu 8.10 | Gnome 2.22.3 | Linux 2.6.24-19-generic
Prosím, nevykejte mi :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.