Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zmizlo mi Documents z hl. menu Miesta.  (Přečteno 1487 krát)

tylik

• Host
Zmizlo mi Documents z hl. menu Miesta.
« kdy: 21 Července 2008, 21:36:27 »
Ako toto uz nechapem, viem ze v ubuntu je bug, ale nic som nerobil a chcel som ist do dokumentov :D no zmizla polozka.... Tak som siel do /home/tylik.config/menus/ nevedel som to vyriesit. Potom este v etc/xdg... tam je toho viac ale neviem s tym pohnut.

kalfar

• Aktivní člen
  • *
Re: Zmizlo mi Documents z hl. menu Miesta.
« Odpověď #1 kdy: 22 Července 2008, 10:31:54 »
Jde to vyřešit už i "klikacím" způsobem. Otevři si domovskou složku v Nautilu a přetáhni složku Dokumenty do levého sloupečku k ostatním složkám. Já si takhle přidal do nabídky novou složku Stahování.
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #2 kdy: 22 Července 2008, 10:55:01 »
Nebo si to naklikej v Ubuntu Tweak:
http://wiki.ubuntu.cz/Ubuntu%20Tweak

tylik

• Host
« Odpověď #3 kdy: 22 Července 2008, 11:43:08 »
Jde to vyřešit už i "klikacím" způsobem. Otevři si domovskou složku v Nautilu a přetáhni složku Dokumenty do levého sloupečku k ostatním složkám. Já si takhle přidal do nabídky novou složku Stahování.

Som v priecinku "Domáci priečinok" tam mam Documents. Ked chcem "pretiahnut"(lol) ten priecinok do menu v Miesta, tak nehodi to tam, ale vedla na panel.

To ubuntu Tweak- Hladal som tam taku moznost zobrazenia, ale nenasiel som.

luisah

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 22 Července 2008, 11:56:30 »
Máš na mysli, že ve své domovské složce (homu/tylík/) máš složku dokumenty a ty chceš aby se zobrazovali v menu Místa - Domovská složka, Pracovní plocha, a právě dokumenty)
Pokud ano, tak to uděláš přes nautilus.
Otevřeš svou domovskou složku, chytneš dokumenty a přesuneš do levého (postraního) sloupce, do spodní části. Tím se ti přidá tato složka i do menu - Místa.
Nepřetahuješ složku na panel (místa)

tylik

• Host
« Odpověď #5 kdy: 22 Července 2008, 13:06:27 »
Well done. "VyŘešeno"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.