Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: DOOM III : Windows vs. Linux  (Přečteno 1995 krát)

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
DOOM III : Windows vs. Linux
« kdy: 28 Července 2006, 11:22:34 »
I ked na internete som nasiel vysledky testov, kde v rychlosti predbehnu wokna linux, neviem preco, DOOM III mi na linuxe ide naslapano zakial co wokna nestihaju?
Cim to bude?

Odpoviem sam: Zeby tim, ze windows mam asi tak rok a pol a zatial sa mu podarilo tak po***at registre ze teraz nestiha ani debilny photoshop a nie to este doom III ?
Proste aby sa dali taketo veci drtit na woknach, treba ich kazdy pol rok preinstalovat. Je to tak ? :P
Majte na pamati tri postatne veci. Su to tieto dve: Neklamat!

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #1 kdy: 28 Července 2006, 12:58:13 »
Presne tak, doporucuje se preinstalovat 1 za rok. Teda alespon jsem to nekde slysel. Bohuzel mam takove zkusenosti, takze na tom neco bude.
Win uz pouzivam jen na hry, takze preinstalace je fakt trivialita. :) Hlavne kdyz mas image disku....

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 28 Července 2006, 13:10:27 »
a co taka cedega? este som neskusal ale vraj to vie dost gamesov...... mne v linuxe chyba jedine Diablo II a Starcraft
Majte na pamati tri postatne veci. Su to tieto dve: Neklamat!

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
« Odpověď #3 kdy: 28 Července 2006, 13:27:04 »
Asi nemá cenu rozjíždět nové vlákno, mrkni se o pár řádek níž do "Centrály pro hraní". Oboje co zmiňuješ běží bez problémů pod wine.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.