Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: IMAP Gmail  (Přečteno 1594 krát)

haresta

• Návštěvník
IMAP Gmail
« kdy: 02 Srpna 2008, 20:35:29 »
Ahoj,
řeším problém v Ubuntu HH a Thunderbird...
V gmailu je složka "Všechny zprávy", kde se uchovávají všechny zprávy. Problém je bohužel z této složky zprávy vymazat, vždy se zpět vrátí do "všechny zprávy". Řeším to na fóru Czilla, ale zatím mi to pořád nejde.

Návod je zde: http://kb.mozillazine.org/IMAP_Trash_folder
Bohužel když otevřu prefs.js, tak v něm nic podstatného nemám (/etc/thunderbird/profile)
Kód: [Vybrat]
# Mozilla User Preferences

/* Do not edit this file.
 *
 * If you make changes to this file while the browser is running,
 * the changes will be overwritten when the browser exits.
 *
 * To make a manual change to preferences, you can visit the URL about:config

*/
Tak mi kamarád poradil řešení na zjištění čísla serveru, ten je funkční, ale zprávy se pořád vrací:
Kód: [Vybrat]
1. dej si vyhledat "idX.useremail", kde za X budeš postupně dosazovat čísla od 1 nahoru (neboj se 2-místných čísel, až se dostaneš třeba k 10, jestli tolik identit máš). Až se ti objeví v hodnotě adresa, kterou používáš na gmailu, zapamatuj si číslo X (idX).
2. v about:config si dej vyhledat "accountY.identities". Za Y znovu dosazuj postupně čísla od 1 nahoru, až v hodnotě najdeš "idX" z bodu 1. Zapamatuj si teď accountY.
3. teď se stejným číslem accountY z předchozího bodu dej vyhledat "accountY.server". V hodnotě se ti objeví "serverZ", kde Z je číslo, které hledáš.

Příklad: já mám pro gmail id19 a k tomu najdu server10. Do user.js napíšu teda

Mohl by mi někdo poradit, kdo to má funkční, proč se mi zprávy pořád vrací?

dharmah

• Návštěvník
Re: IMAP Gmail
« Odpověď #1 kdy: 02 Srpna 2008, 20:47:29 »
ked mas nastaveny imap gmail tak ti ich bude posielat zo servera znova. mysli ze len cez pop3 ide ich zmazat. Alebo aj ked si odpojena tak ich nejde zmazat? Treba si precitat o IMAP protokole viac.

haresta

• Návštěvník
Re: IMAP Gmail
« Odpověď #2 kdy: 02 Srpna 2008, 21:19:49 »
Mely by jit smazat i na imapu...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.