Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wine vs. Office  (Přečteno 2083 krát)

Ippinko

• Návštěvník
Wine vs. Office
« kdy: 25 Července 2008, 16:06:04 »
zdravim,

chcel by som poprosit o pomoc nainstaloval som si ubuntu 8.04 a chcel by som tam nainstalovat ms office cez wine stiahla sa mi najnovsia verzia, taktiez som stiahol acetoneiso2 na iso subor a ked to otvorim cez to tak napise, ze instalacia nemoze pokracovat, pretoze pozadovany subor je poskodeny alebo nie je k dispozicii. Spustite instalaciu znova z povodneho disku alebo umiestnenia preberania.. Toto mi nahodi az potom ako sa mi na 1 s. zobrazi instalcne okno ms office.. predtym som mal mint a tiez mi to robilo a neviem dojst na to ako to nainstalovat..

za radu vopred dakujem.
« Poslední změna: 25 Července 2008, 16:17:33 od Martin - ViPEr*CZ* »

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
Re: Wine
« Odpověď #1 kdy: 25 Července 2008, 16:09:15 »
Office se podle mě nevyplatí, třeba openoffice bude výhodnější, ale není to jedinej kancl. balík.
Xubuntu 12.04

Ippinko

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 25 Července 2008, 16:12:09 »
mne ale openoffice nevyhovuje nakolko ak nieco otvorim potom v inom pc kde linux nemam a je tam ms office tak je to rozhadzane.. a som zvyknuty na ms z windowsu  ::)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 25 Července 2008, 16:16:28 »
Tak zkuste betu OO 3 nebo si vyhledejte v databázi Wine, která verze MS Office jak jede s Wine.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 25 Července 2008, 16:16:59 »
Njn je potřeba si kapku zvyknout, že některé věci jsou kapičku jinak v linuxu a jinak ve windows... office jde tuším, ale nějaký starší verze ve wine... nejnovější tuším nejdou (na pravost iso se raději neptám :D)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Fracty

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 25 Července 2008, 16:18:17 »
nebo se vraťte k win, budete to mít jednoduší...

Ippinko

• Návštěvník
Re: Wine vs. Office
« Odpověď #6 kdy: 25 Července 2008, 16:28:40 »
ach jo  :'( a tak sa mi pacil ten linux :( len kamosovi to ide tak nechapem preco to nejde mne  :-[

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #7 kdy: 25 Července 2008, 17:26:08 »
Prej už jde i verze MS Office 2007. Např. s komerčním http://www.codeweavers.com/
A proč se kámoše nezeptáte, jak toho docílil? Cest je vícero...

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Ippinko

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 26 Července 2008, 00:24:59 »
dakujem za rady :) sa mi podarilo nakoniec nainstalovat starsiu verziu 2003 len skoda ze ten crossover je trial verzia.. by som si to dal.. cez to.. kamarat to robil cez ten crossover ale mne to zase ten crossover (on mal starsi nejaku vykopavku) neslo :(

szucs

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 26 Července 2008, 19:26:49 »
Da prekopirovat adresar z Crossoveroffice trial do adresara wine a potom to funguje bez casoveho obmedzania

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.