Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s vypínáním  (Přečteno 1243 krát)

eddieul

• Návštěvník
Problém s vypínáním
« kdy: 14 Června 2008, 19:20:10 »
Dobrý den. Po kliknutí na lištu na tlačítko "vypnout" celé ubuntu zatuhne a cca 2 minuty se nic neděje. po té se zobrazí obrazovka s možností vypnutí ,restartu apod.,jen na ní nejsou tlačítka pro hybernaci a uspání na disk. Když v tuto chvily dám "zavřít" tuto obrazovku a opět kliknu na tlačítko vypnout, Vypínací menu naskočí okamžitě a to i s možností uspaní a hybernace. Netuším ,co s tím. Předem děkuji za pomoc.

Milan Kýček

• Návštěvník
Re: Problém s vypínáním
« Odpověď #1 kdy: 21 Července 2008, 14:10:19 »
Měl jsem do teď ten samej problém... jsem ale v Ubuntu zatim pěknej tupoun.. měl jsem víc štěští než rozumu..
Měl jsem problém s vypínáním kompu (taky mi to na minutku za mrzlo..) a ještě s připojením NTFS oddílu. Alespoň myslim, že se oboje vyřešilo, když jsem otevřel Zdroje softwaru a zaškrtnul víc položek u těch, u kterých mi to přišlo rozumný :-))
Zkus to. Třeba ti to taky klapne jako mě.. rada jak stehno, co? :-) Zdar

Edit: moje rada byla k ničemu, ale odkaz uživatele Fermata (pod mým příspěvkem) mi pomohl. Prostě jde zřejmě jen o to, povolit správce napájení (systém-volby-sezení).. díky
« Poslední změna: 26 Července 2008, 13:22:23 od Milan Kýček »
Asus Eee PC 1000H, 500GB, 2GB RAM

fermata

• Aktivní člen
  • *
  • skill: write in C
« Odpověď #2 kdy: 21 Července 2008, 18:20:08 »
"A weak coder becomes a strong coder by reading code and writing code - every day, for fun."

Fujitsu Siemens V5505, Intel Core 2 Duo, 1 GB RAM, Intel X3100, Debian Sid/Squeeze LXDE + Ubuntu Intrepid Ibex

abain

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 01 Září 2008, 21:17:53 »
úplne naspodu to už myslím vyriešil Jan Odvody
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=20239.msg184322#msg184322

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.