Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox 3.0.1 - Meebo.cz způsobuje pád FF (kubuntu 8.04)  (Přečteno 2025 krát)

ftw

• Návštěvník
zdravím,
po té, co do adresní řádky zadám adresu www.meebo.cz, případně www.meebo.com a pokusím se na tyto weby přejít dojde k pádu firefoxu. Po spuštění FF v safe modu a zakázání všeho dojde ke stejné chybě, přičemž se v terminálu objeví chybová hláška:
Kód: [Vybrat]
Gtk:ERROR:(/build/buildd/gtk+2.0-2.12.9/gtk/gtkplug.c:182):gtk_plug_set_is_child: assertion failed: (GTK_WIDGET (plug)->parent)
Aborted
Jsem začínající linux uživatel, takže vyřešení tohoto problému je nad moje síly. Je tu někdo, kdo by mně poradil, jakým směrem se při řešení problému ubírat? Děkuji
« Poslední změna: 15 Srpna 2008, 14:17:27 od ftw »

ftw

• Návštěvník
Re: Firefox 3.0.1 - Meebo.cz způsobuje pád FF (kubuntu 8.04)
« Odpověď #1 kdy: 15 Srpna 2008, 16:03:18 »
Zdravím,
updaty mám zapnuté, ff jsem reinstalovat zkoušel. Asi se jedná o Bug. Našel jsem tento bug report: http://www.mail-archive.com/ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com/msg893458.html
Dále pak téma zde na fóru, kde je uvedena stejná chybová hláška - http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=25149.0

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #2 kdy: 15 Srpna 2008, 16:22:12 »
reinstalacia firefoxu nic neriesi...profil je ulozeny inde

skuste spustenie s novym profilom, cez konzolu zadajte
Kód: [Vybrat]
firefox -p
v spravcovi vytvorite novy profil

btw...mne to nepada, takze problem je len u niektorych uzivatelov a sposobuje ho specificka kombinacia faktorov

ftw

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 15 Srpna 2008, 18:20:38 »
Shodou okolností jsem formátoval disk, bez zálohy, takže mám zhruba dvě hodiny zcela nový systém. Problémy přetrvávají. Konqueror i FF 2... (nevím, přesně jaká verze) fungují bez problémů.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.