Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: šumenie v reproduktoroch a slúchadlách na notebooku [vyriešené]  (Přečteno 3609 krát)

vlajus

• Návštěvník
Mám notebook Asus F5N, Ubuntu 64bit desktop a audio mi ide cez reproduktory notebooku v poriadku - filmy, MP3, systémové zvuky, všetko OK. Keď ale pripojím slúchadlá alebo aj reproduktory do audio výstupy, tak sa mi samozrejme vypnú notebookovské repráky ale tie pripojené slúchadlá/reproduktory šuštia. Teda je počuť šum, aj keď nepúšťam žiaden zvuk z booku, keď niečo pustím, tak je v pozadí ten šum počuť - pri vyššej hlasitosti ten šum nepočuť - šum je stále rovnakej intenzity aj pri meniacej sa hlasitosti. Ale pri nižšej/normálnej hlasitosti to prekáža. Na tom istom notebooku vo Windowse ten šum nie je počuť, takže predpokladám, že to asi bude niečo s ovládačmi Ubuntu.
« Poslední změna: 20 Srpna 2008, 18:34:26 od vlajus »
This is the Linux land. At silent nights you can hear Windows machines rebooting...

Do kelu s majkrošrotom!

pxjava

• Návštěvník
    • Horejsek.com
Re: šumenie v reproduktoroch a slúchadlách na notebooku
« Odpověď #1 kdy: 19 Srpna 2008, 20:32:05 »
zkus si nainstalovat gnome mixer pro alza a tam si je ztlumit.. to mi taky dela ze to sumi, staci to trosku poztlumit a vse je ok ;)
Ubuntu 9.10
Asus P5Q; Intel Core 2 Duo E8500; 2x 2048MB DDR2; GeForce 9600GT 512MB; SBA 7.1; Samsung SyncMaster 205bw; Logitech Wave; 2x WESTERN DIGITAL Caviar Green 1.5T a Seagate 500G
Osobni web www.horejsek.com

vlajus

• Návštěvník
Re: šumenie v reproduktoroch a slúchadlách na notebooku
« Odpověď #2 kdy: 20 Srpna 2008, 18:33:55 »
zkus si nainstalovat gnome mixer pro alza a tam si je ztlumit.. to mi taky dela ze to sumi, staci to trosku poztlumit a vse je ok ;)

Pomohlo, vďaka, už mi to nešumí  :)
This is the Linux land. At silent nights you can hear Windows machines rebooting...

Do kelu s majkrošrotom!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.