Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Odinstalovanie kosa, neviditelne ikony na ploche a nechodenie priecinku Miesta  (Přečteno 3052 krát)

magickgate

• Návštěvník
Nazdar ludkovia potrebujem helfnut mam takyto problem na zaciatku som mal problem odstranit balik co som mal na internetovu kartu, nepodarilo sa mi to tak som skumal co by som mohol spravit. Nahliadol som do spravy balikov Synaptic a po nejakych tych radach som odinstaloval gnome-applets a gvfs-backends. Po tejto operacii som restartoval system kde mi odstranilo kôš. Zasiel som opat do Synapticu a chcel som tieto obidva subory opat nainstalovat co sa mi aj podarilo ale ziadnym sposobom po restrarte mi kos na plochu nenabehol. Nasledne na to som si chcel otvorit domaci priecinok ktory mi ale vypisal: Nepodarilo sa zobraziť umiestnenie 'file:///home/karol', Nie je priradená štandardná akcia k tejto lokalite. To sa opakovalo aj u ostatnych zlozkach ale na ploche mi taktiez zmizli ikonky a v spodnej liste mi nezobrazuje otvorene subory iba v pravom rohu 4 plochy. Neviem co mam s tym spravit skusal som uz naozaj vselico okrem reinstalacie systemu. Skuste poradit ak mozete. Diky moc

luisah

• Závislák
Pokud jsi ale skutečně vše nainstaloval zpět, zkusil bych jenom smáznout nastavení gnome v domovským adresáři (skrytá složka .gnome apod . viz. hledání skrytých složek) a pak se uvidí po restartu co se vše vrátí do defaultu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.