Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s klavesnici  (Přečteno 1250 krát)

fura

• Návštěvník
Problem s klavesnici
« kdy: 08 Října 2008, 20:19:10 »
Ahoj. Potřeboval bych poradit na asi velmi trivialni problem. Zacala mne zlobit nektera tlacitka na klavesnici. Jde o to, ze kdyz zmacknu klavesu "tecka" tak se napise nekolikrat za sebou (cca 4x). Minuly tyden to delala klavesa "r". Ted to z niceho nic zacala delat tecka a "r" zase funguje normalne. Vubec me nenapada cim by to mohlo byt. Zkousel jsem vymenit baterky v klavesnici, ale tim to neni nehlede na to, ze ve windows to myslim funguje v poradku. Predem diky za jakekoliv rady

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re: Problem s klavesnici
« Odpověď #1 kdy: 09 Října 2008, 10:32:33 »
Chtěl jsem napsat "špatný kabel", ale když to je bezdrát... Zkuste s ní trochu zakroutit, jestli se něco změní.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

zvire

• Návštěvník
    • zvire.zver.info
Re: Problem s klavesnici
« Odpověď #2 kdy: 09 Října 2008, 16:45:18 »
Ahoj. Potřeboval bych poradit na asi velmi trivialni problem. Zacala mne zlobit nektera tlacitka na klavesnici. Jde o to, ze kdyz zmacknu klavesu "tecka" tak se napise nekolikrat za sebou (cca 4x). Minuly tyden to delala klavesa "r". Ted to z niceho nic zacala delat tecka a "r" zase funguje normalne. Vubec me nenapada cim by to mohlo byt. Zkousel jsem vymenit baterky v klavesnici, ale tim to neni nehlede na to, ze ve windows to myslim funguje v poradku. Predem diky za jakekoliv rady
Já bych řekl že ti někdo něco vylil do klávesnice => ropzebrat a vyčistit...
Ubuntu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.