Před nějakou dobou se mi z ničeho nic objevil problém s firefoxem: občas se stane, že firefox zamrzne - vypadá to tak, že v okně FF nic nereaguje na myš ani klávesnici, ale okno samotné jde minimalizovat, ale při maximalizaci se objeví jen rámeček okna, ale vnitřek (tzn. od menu File Edit atd. až po status bar) se neobjeví a místo toho je zamrzlý obraz toho, co bylo pod oknem (= pokud jede TVtime, tak obraz zamrzne a přes to se hodí rám FF), ale jde jen o obraz. Stejně tak pokud přes okno FF hýbu nějakým jiným oknem, zůstává za ním stopa. Tento zamrznutý stav trvává tak 2 - 5 minut a pak se jakoby zase odmrzne a funguje normálně ale tak 30 vteřin až 2 minuty a pak zase zamrzne a tak dokola. Někdy to po nějaké době ustane (jednou jsem FF hodil na vedlejší plochu a po jánevimjaké době byl v pohodě), někdy tu trpělivost nemám. Pokud kliknu na zavírací křížek nebo na liště pravým tlačítkem a zavřít, tak se po chvíli objeví dialog o neodpovídající aplikaci, ale když dám "počkat", tak se po chvilce bez problémů vypne.
Tak nějak mám dojem, že statisticky častěji k zamrzání dochází při více panelech a také pokud je to jedno z prvních (řekněme tak prvních 5 - 10) spuštění FF po startu systému.
Compiz mám vypnutý.
Momentálně píšu z Opery, ale FF mám naladěné tak jak potřebuji, takže by bylo super, kdyby mi někdo poradil jak tento problém vyřešit.
Budu velmi vděčný za každou pomoc.