Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Anketa

Instalujete na sve Eee Box nekterou z verzi ubuntu?

Ano, klasicke Ubuntu.
3 (50%)
Ano, jine *buntu.
0 (0%)
Ano ale jen na zkousku.
0 (0%)
Zatim nevim.
0 (0%)
Ne.
0 (0%)
Nemam Eee Box ale hodil by se .)
3 (50%)
Nemam a ani nechci.
0 (0%)

Celkem hlasů: 6

Autor Téma: Asus Eee Box B202 - instalace ubuntu - vyresen problem s grafikou.  (Přečteno 4475 krát)

robinpecha

• Návštěvník
Rozjel jsem na Eee Box B202 Ubuntu 8.04.1 ale je tam mala potiz pri instalaci.
Musi se tam prepnout nastaveni grafiky ale je to desne jednoduche, detailni popis jsem dal na blog.robinpecha.cz > problem s ubuntu na eee box. Dalsi informace o Ubuntu na Asus Eee Box (apod.) budu doplnovat do ceske Ubuntu wiki. Kdyby jste meli problem s instalaci nebo nastavenim, ptejte se.

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Asus Eee Box B202 - instalace ubuntu - vyresen problem s grafikou.
« Odpověď #1 kdy: 27 Října 2008, 13:34:03 »
Záslužné - jenom ty názvy stránek na wiki by mohly bejt bez potržítek (stejně jako všechny ostatní stránky)... ;)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

robinpecha

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Října 2008, 15:41:57 »
Záslužné - jenom ty názvy stránek na wiki by mohly bejt bez potržítek (stejně jako všechny ostatní stránky)... ;)
Pak ale vzniknou desne%20odkazy. Nejlip kdyby wikina v adresach nahrazovala mezery podtrzitkem. Ale to se samozrejme nestane .)

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 28 Října 2008, 20:39:30 »
to věřim, že někde vznikaj (na Firefoxu 3 třeba ne), ale pokud většinou nejsou, tak je lepší, když nejsou nikde... Ony podtržítka v nadpisech nevypadaj dobře ;)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.