Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Bluefish - WYSIWYG  (Přečteno 1744 krát)

mikk

• Návštěvník
Bluefish - WYSIWYG
« kdy: 15 Listopadu 2008, 01:05:59 »
ahoj, chttel bych se zeptat, jestli vazne nejde v Bluefish neco jako kombinovanej mod - videt kod i stranku :-) docela mi tahle schopnost chybi (treba z deamweaveru) a vim ze Quanta to umi.. v mnoha testech ale dopadl lepe Bluefish, tak bych cekal, ze to bude zvladat.. jsem vazne tak slepej a neschopnej to nikde na netu najit? :-) nebo to proste neumi? (Quanta je fajn, ale KDE smrdi v Gnome :( )
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

MikiTwic

• Aktivní člen
  • *
  • Vždycky to nějak jde...
Re: Bluefish - WYSIWYG
« Odpověď #1 kdy: 15 Listopadu 2008, 11:01:11 »
BlueFish není WYSIWYG, takže to asi nepůjde....ale můžeš si tu stránku rovnou otevřít v prohlížeči, a přepínat mezi okny ne?
Pokud chceš přímo WYSIWYG editor tak zkus například KompoZer, který je přímo pro Gnome!
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" 64-bit, Asus F3Tc AP087 - AMD Turion64 2.2GHz, 2GB RAM, Geforce Go 7300 (NVIDIA Driver Version: 173.14.30)

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Listopadu 2008, 12:48:32 »
KompoZer jsem zkousel, ale ten mi, nevim proc, porad padal.. jde o to, ze kdyz delam nejakou komplikovanejsi stranku, tak je vyhodne mit moznost oznacit v graficke casti nejaky prvek a pak se prpnout do kodu a v teto casti editovat.. jsem zvykli se takhle na strance mnohem rychleji pohybovat, nez pracne hledat, ktery prvek ze to je..... :-)

ale tak NP.. wine a dreamweaver urco pujde taky (: diky za odpoved
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

Pavel Půlpán

« Odpověď #3 kdy: 15 Listopadu 2008, 13:11:55 »
Přesně to co potřebuješ umí Quanta Plus, která je součástí KDE Web Dev. Jedná se o VPL mód (Visual Page Layout).

MikiTwic

• Aktivní člen
  • *
  • Vždycky to nějak jde...
« Odpověď #4 kdy: 15 Listopadu 2008, 13:19:17 »
Ještě pro inspiraci stránka s přehledem dalších web (WYSIWYG) editorů http://webdesign.about.com/od/htmleditors/tp/aatpwyslinux.htm  ...třeba taky najdeš něco co by mohlo vyhovovat:) a nemusel by jsi používat WINE....
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" 64-bit, Asus F3Tc AP087 - AMD Turion64 2.2GHz, 2GB RAM, Geforce Go 7300 (NVIDIA Driver Version: 173.14.30)

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 15 Listopadu 2008, 13:59:01 »
Přesně to co potřebuješ umí Quanta Plus, která je součástí KDE Web Dev. Jedná se o VPL mód (Visual Page Layout).

vim vim.. ale prave to KDE me tam tak trochu mrzi.. psi spusteni se mi zbytecne moc KDE knihoven nahrava do RAM :-) cele to tu pisu pro to, ze verim, ze nekdo mel stejny problem a nasel klienta, ktery je quanta, ale pro Gnome :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.