Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Příliš maximalizované okno Firefoxu  (Přečteno 1882 krát)

Caryfuk

• Návštěvník
Příliš maximalizované okno Firefoxu
« kdy: 21 Ledna 2009, 10:38:21 »
Dobrý den,
mám nepříjemnost s Firefoxem - jeho okna se otevírají až moc maximalizovaná - větší než obrazovka, resp. nahoře chybí (není vidět) záhlaví okna prohlížeče (s volbami minimalizovat, maximalizovat/obnovit, zavřít okno) a zároveň okna překrývají panely prostředí Gnome - horní panel se spouštěním aplikací atd. a spodní, kde se zobrazují spuštěné programy. Dost špatně se potom pracuje :-(( Jiná okna než od Mozilly to nedělají.
Mám Ubuntu 8.10, problém je jenom v mém profilu, ostatní jsou v pohodě (v mém profilu taky občas vyskakuje hláška o chybě v grafickém rozhraní, možná je to tím...?) Zkoušeli jsme různé věci včetně nastavení velikosti okna v konfiguračním souboru ve složce Mozilly, ale nefunguje nic - leda v předvolbách oken (v Systém/volby) nastavit, že dvojklik na záhlaví okna neprovede žádnou akci, to pomohlo, ale jen do dalšího přihlášení a teď už to taky nefunguje.
Mohl by mi někdo poradit? Díky Paia

nic-nechci

• Návštěvník
    • Cyklo TJ Písečná
Re: Příliš maximalizované okno Firefoxu
« Odpověď #1 kdy: 21 Ledna 2009, 11:29:03 »
Tak mě napadla klávesová zkratka "pravý Alt + F11"
Cyklo TJ Písečná rulez :-) Linux (Ubuntu JJ + Fedora 11) + MSI EX600
Linux user since 18.9.2008.
Google je všemocný :-)

picard

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 21 Ledna 2009, 18:50:14 »
Tento problém jsem měl také. Před několika týdny. Byla to verze Firefox 3.0.X. Řešil jsem to z pohodlnosti prozatím pomocí klávesy F11. Za relativně krátkou dobu přišla novější verze 3.0.(X+1) a všechno zase začalo fungovat, jak by mělo. Nemohu si jen vzpomenout na tu číslovku X.
Nevím, jestli to pomůže v tomto případě, jen jsem to chtěl tímto způsobem zdokumentovat.

Caryfuk

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 23 Ledna 2009, 21:02:23 »
To Drhlik

Diky, zkusim. P.

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #4 kdy: 26 Ledna 2009, 12:14:25 »
jo, taky se mi to stávalo, řešil jsem to tak že jsem 2x seknul do F11, ale to je vopruz..takže vždycky když se mi to stane, tak:
→ff zmenšim tak aby se mi vešel na obrazovku, klidně jen malý okýnko
→zavřu ff
→otevřu ff, měl by se otevřít ve stejným stavu jako jsem ho zavíral (malý okno)
→zmaximalizuju okno
→a teď když ff znova zavřu a otevřu, tak mám na nějakou dobu pokoj.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.