Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: tv time [vyřešeno]  (Přečteno 1566 krát)

Břeťa Král

• Návštěvník
  • Jsem takový, jaký jsem
tv time [vyřešeno]
« kdy: 19 Ledna 2009, 20:40:55 »
ahoj
 potreboval bych poradit co mam udelat, aby se mi v uu2 postavene na ubu 8.10 zase rozjel tv time, sel, normalne jsem se mohl koukat na televizi, ale po nejakem updatu se mi ten program jen spusti a problikne na obrazovce :-( karta je to pinnacle pctv(pro) s rádiem. chip má conexant fusion 878A v cem by mohl byt problem? nejspis se mi neco nekde prepsalo pri nejakem updatu, ale nevim jak to zjistit ani co udelat dal, popr jestli to bude tim prehravacem, nebo ovladaci. pokud znate nejaky lepsi prehravac/rekorder tv, byl bych vdecny za tipy

dekuju vsem za ochotu
« Poslední změna: 27 Ledna 2009, 09:07:57 od kiklhorn »

tobr

• Návštěvník
Re: tv time
« Odpověď #1 kdy: 20 Ledna 2009, 09:28:30 »
Mám s tím také problém (9.04). U mne jde o správné nastavení overlay výstupu pro kreslení. U ATI karet, pokud používám implicitní open source drivery, tak TvTime v 8.10 i v 9.04 funguje dobře. Jakmile aktivuji proprietární fglrx drivery, tak TvTime přestane fungovat. Problikne a ukončí se.

Kdysi (před 8.10 a novým X.Org) pomáhal příkaz
sudo aticonfig --overlay-type=Xv

Bohužel v současnosti mi tento příkaz nefunguje a proto nerozjedu TvTime s fglrx drivery. Pokud máš ATI a zapnute fglrx, a pokud potřebuješ TvTime, tak můžeš ve správci driverů deaktivovat užívání fglrx driveru a přejít na výchozí.

U TvTime bohužel myslím nejde nastavit výstup na X11.
If you can't learn to do something well, learn to enjoy doing it poorly.
Ubuntu 10.04 32bit, Athlon II X4 635, M3N78-VM (nVidia 8200), 2x2GB, SATA WD640AAKS, TV Genius Video Wonder III

Břeťa Král

• Návštěvník
  • Jsem takový, jaký jsem
Re: tv time
« Odpověď #2 kdy: 26 Ledna 2009, 21:47:28 »
jo dík, už to funguje :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.