Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: VirtualBox 2.1 píše chybu při virtualizaci [vyřešeno]  (Přečteno 1506 krát)

Kaliperi

• Návštěvník
ahoj,předešlá verze co se instaluje ze zdrojů jela vpohodě při přechodu na novou,ale nastal zlom a nejede nic.....píše to následující chybu:

The VirtualBox support driver which is running is from a different version of VirtualBox. You can correct this by stopping all running instances of VirtualBox and reinstalling the software. (VERR_VM_DRIVER_VERSION_MISMATCH).

Návratový kód:
NS_ERROR_FAILURE (0x80004005)
Komponenta:
Console
Rozhraní:
IConsole {e3c6d4a1-a935-47ca-b16d-f9e9c496e53e}

nevíte někdo co s tím?pokoušel jsem se podle návodu na WIKI něco změnit ,ale bez výsledně!
« Poslední změna: 23 Ledna 2009, 19:11:51 od Martin 'Želva' Malý »

Vetinari

• Stálý člen
  • **
  • ... so better use your brain!
Re: VirtualBox 2.1 píše chybu při virtualizaci
« Odpověď #1 kdy: 21 Ledna 2009, 19:12:03 »
Nové jádro nemá modul pro VB. Buď si stáhni z repositářů nový modul - hledej virtualbox a stejné číslo má Tvůj kernel. Asi jednodušší varianta je si stáhnout verzi od SUNu a ta si modul zkompiluje sama.

http://dlc.sun.com/virtualbox/vboxdownload.html

Kaliperi

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 21 Ledna 2009, 19:15:14 »
dík za odpověd!!! ;) du to vyskoušet........

Kaliperi

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 21 Ledna 2009, 19:26:46 »
Bohužel se nic po reinstalaci  nezměnilo a v Synapticu jsem nenašel mudul o kterým jsi mě psal.Kde jinde ho najdu?

Kaliperi

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 21 Ledna 2009, 19:43:39 »
takže se to vyřešilo tak ,že jsem to přeinstaloval v Synapticu(přeinstaloval se jeden balík) tudíž verze tady http://dlc.sun.com/virtualbox/vboxdownload.html#source nemusí každému valit!! no doufám ,že to všem valí jak mé a přeju hezkej "virtualizační" večer!! ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.