Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pismenka  (Přečteno 1092 krát)

kopi

• Návštěvník
Pismenka
« kdy: 12 Února 2009, 20:56:08 »
Dobrý den
Som novačik čo sa týka linuxu prešiel som len pred týždnom a som dosť prekvapený  z linuxu je super.Nám taky problem písmenkami .Ono všetko funguje ako má akurát v niektorých programoch napr Opera alebo open ofis nemám popis tlačítok a ani po nabehnutí myšov sa my popis nezobrazi.Trápim sa stým ale neviem na to prísť v čom je problem.Moc Dakujem za každu radu

honorguard

• Host
Re: Pismenka
« Odpověď #1 kdy: 13 Února 2009, 06:28:47 »
Viděl bych to tak že je problém v tématu a text tlačítka má stejnou barvu jako tlačítko. Zkusil bych změnit téma.

kopi

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Února 2009, 22:17:26 »
Pravde podobne som môj problem zle opísal .Ide oto napríklad mám nainštalované wine a by som si chcel urobiť neake nastavenie a dám konfiguráciu tak da mi len otvori prázdni štvorec.Alebo mám nainštalovanu operu ale neviem si v nej zmeniť ani domovsku stránku pretože ako položky sa my tam zobrazia bez textu a tak vlastne neviem kde kliknut ale to je tak ida v suboroch otvoreních cez wine ,potom opera a open ofice.Inde je všetko ok .Už sa stím trapim dlho a nie anie na to príst.Potom na pc mám naištalovaní len ubuntu a chcel by som si dať aj windiws ale ako ho otvorím cez wine tak vlastne neviem pokračovať nakolko chýbajú písmenka

luisah

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 16 Února 2009, 12:43:42 »
S tím Windows, pokud máš dostatečně výkonné PC - http://wiki.ubuntu.cz/VirtualBox
Jinak pokud by jsi chtěl přidat přímo na disk Win, stačí si změnšit oddíl s buntu a následně nainstaluješ Win na disk - pak ještě bude nutné obnovit GRUB.

Problém Opery a OOo - http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,29579.0.html (problém bude v compizu - pravděpodobně - mrkni na poslední příspěvek, pokud chceš zanechat efekty vzhledu)
« Poslední změna: 16 Února 2009, 12:47:48 od luisah »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.