Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nálepka Linuxák na palubě  (Přečteno 2114 krát)

ElChupacabra

• Návštěvník
Nálepka Linuxák na palubě
« kdy: 09 Března 2009, 17:46:08 »
Ahoj všem! Pročítal jsem pravidla fóra a doufám, že nebudu porušovat bod 5, když sem přidám tématickou reklamu. Mám teď možnost téměř neomezeného tisku níže přiložené nálepky "Linuxák na palubě". Rozměr je 15x15 centimetrů, profi tisk, profi ořez, profi povrchová úprava laminem. Cena jedné nálepky je 190,- Kč/ks včetně poštovného. V případě větších objednávek je možné dohodnout lepší cenu. Pokud se chcete s kolegy linuxáky poznat když budete stát na pumpě, nebo na parkovišti před supermarketem, tak do toho :)

Objednávky prosím na e-mail roman.bobek@babystickers.cz

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Nálepka Linuxák na palubě
« Odpověď #1 kdy: 09 Března 2009, 18:07:54 »
Nebolo by to v mensom?(7x7 pripadne 10x10) Tento rozmer by mojho matizka prekryl celeho. :-)
Tiez by mozno potesila int. adresa ubuntu. Ked uz sa mame poznat.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #2 kdy: 09 Března 2009, 18:11:32 »

ElChupacabra

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 09 Března 2009, 18:15:08 »
Nebolo by to v mensom?(7x7 pripadne 10x10) Tento rozmer by mojho matizka prekryl celeho. :-)
Tiez by mozno potesila int. adresa ubuntu. Ked uz sa mame poznat.

Co se týká textu a obrázku, tak je možné cokoliv. Pokud bude někdo chtít nálepku s logem Ubuntu a nápis Ubuntu in da house, není problém :) Na rozměr už jsem poslal dotaz, dám vědět co nejdřív.

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #4 kdy: 09 Března 2009, 21:03:50 »
lepi sa to zvnutra auta? lebo ak zvonka tak to nie je bohvie co. Na sklo to nedam, lebo mam na oboch stierace a na lak to lepit nebudem.

ElChupacabra

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 10 Března 2009, 13:37:16 »
lepi sa to zvnutra auta? lebo ak zvonka tak to nie je bohvie co. Na sklo to nedam, lebo mam na oboch stierace a na lak to lepit nebudem.

Lepí se to zvenku, vnitřní varianta ještě není hotová. Zvolil jsem tuhle variantu proto, že na zadním skle by nemělo být nic, co není homologované (brzdová světla,...). Je to málo pravděpodobné, ale mohlo by se stát, že s polepeným zadním sklem auto neprojde technickou, nebo budou prudit příslušníci při kontrole. O lak není důvod se bát - pokud se pro případné odstranění nálepky použije fén. Ale i bez fénu je podle mě lepidlo na tvrdost laku krátké :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.