Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Konfigurace gnome-power-manager / fast-user-switch-applet [vyřešeno]  (Přečteno 1644 krát)

milankni

• Návštěvník
Zdravím přítomné,

na desktopovém počítači s Ubuntu 8.10 amd64 nefunguje uspání (suspend to ram) ani hybernace - to mi nevadí, ani jedno nepotřebuju. Zato bych rád nastavil gnome, aby se nezobrazovala volba "uspat do paměti" a "uspat na disk" - vede to k zatuhnutí a počítač je nutné odpojit od napájení.

Existuje možnost konfigurace, které volby mají být nabízeny ve fast user switch applet nebo obecněji podporovány gnome-power-managerem?
« Poslední změna: 18 Března 2009, 13:28:17 od kiklhorn »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Konfigurace gnome-power-manager / fast-user-switch-applet
« Odpověď #1 kdy: 18 Března 2009, 11:20:01 »
Niekedy  to bolo v
Alt+F2 gconf-editor, apps, gnome-power-manager a pod nim sa dalo nastavit co sa ma zobrazovat a co nie. Ovsem v 8.10 a novom applete som to este neskusal.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

milankni

• Návštěvník
Re: Konfigurace gnome-power-manager / fast-user-switch-applet
« Odpověď #2 kdy: 18 Března 2009, 11:51:30 »
Niekedy  to bolo v
Alt+F2 gconf-editor, apps, gnome-power-manager a pod nim sa dalo nastavit co sa ma zobrazovat a co nie. Ovsem v 8.10 a novom applete som to este neskusal.
Díky, klíč "general" obsahuje možnost vypnutí suspend a hybernate. Ještě je podobná volba v klíči "ui", ale nezkoušel jsem.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.