Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Přepínání ploch posté...  (Přečteno 7356 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Přepínání ploch posté...
« kdy: 21 Ledna 2008, 16:39:58 »
Funguje mi compiz a expo, ale nelze přepínat plochy pomocí Ctrl+Alt+left,right apod. Nelze přepínat poklepem na zmenšenou plochu na panelu. Kde toto opět zapnu? Marně hledám, díky...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

dumi

• Stálý člen
  • **
Re: Přepínání ploch posté...
« Odpověď #1 kdy: 22 Ledna 2008, 08:25:04 »
nie som si istý, v čom konkrétne máte problém. v expo sa na plochu dostanete dvojklikom. ak vám nefunguje otáčanie kocky, tak treba pospúšťať čo najviac kockových efektov (cube). alebo aspoň tak nejak to mne išlo.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #2 kdy: 22 Ledna 2008, 08:42:38 »
Expo funguje, ale jinak se plochy nedají přepínat. V pátek fungovaly i klávesové zkratky, poklepání na miniaturu plochy, otáčení kolečkem na pozadí plochy i expo naráz... Kostku mám vypnutou.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

KamZa

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 29 Března 2009, 16:47:47 »
Expo funguje, ale jinak se plochy nedají přepínat. V pátek fungovaly i klávesové zkratky, poklepání na miniaturu plochy, otáčení kolečkem na pozadí plochy i expo naráz... Kostku mám vypnutou.

Vypada to na nejakou zradu prichozi s aktualizaci systemu, hold jaunty je porad takrikajic "testing", cimz hlasim ze u me na desktopu se to taky projevilo ...

Dodatek: :) "sudo apt-get upgrade" mi ztahuje 370 MB, tak predpokladam, ze se to vyresi :)))))))
« Poslední změna: 29 Března 2009, 16:58:21 od KamZa »

zozo

• Aktivní člen
  • *
  • Mám sestupný tračník plný prejtu
    • Moje virtuálne miesto
« Odpověď #4 kdy: 29 Března 2009, 20:24:20 »
mno, mne nefungovalo pokiaľ som mal zapnuté 3 plochy, keď som si nastavil 4 tak Ctrl+Alt+ ←→ uz slo
last.fm/user/kingzozo

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.