Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: aplikace  (Přečteno 940 krát)

pavelc

• Návštěvník
aplikace
« kdy: 09 Května 2009, 12:51:57 »
Mám nainstalovanou verzi 9.04. V jednu chvíli přestalo vše fungovat a po restartování počítače se změnilo celkové nastavení (plocha) a nefungovali některá tlačítka. V současné době nelze otevřít Aplikace - neroluje nabídky. Funkce Místa a Systém se ale otevírají. Prosím, poraďte. Pavel

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
Re: aplikace
« Odpověď #1 kdy: 09 Května 2009, 20:08:57 »
Zkus nejdřív celé menu odebrat z panelu a pak znovu přidat.
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

PetrHerynk

• Host
« Odpověď #2 kdy: 09 Května 2009, 21:57:22 »
Asi by měl popsat, co dělal než to spadlo, pokud je toho schopen.

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #3 kdy: 09 Května 2009, 22:06:44 »
Zkusil bych taky přidat nového uživatele, přihlásit se do něho a viděl bych, jestli ty nežádoucí změny se týkají celého systému, nebo jen jednoho uživatele (v tomto případě je něco pokažené v /home a případné špatné nastavení se dá snadno vymazat).
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

pavelc

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 09 Května 2009, 22:37:26 »
Z lišty jsem Aplikace odebral a znovu přidal - bez úspěchu.
Než mi to celé spadlo byl jsem na seznamu a snažil se dostat do e-mailové schránky - neúspěšně, protože nefungovalo tlačítko Přihlásit. Tak jsem PC restartoval a po opětném přihlášení se mi změnilo nastavení PC - bez obrázku na ploše, jiné ikony, zmizela některá nastavení: místo tří ploch jen dvě, zmizely informace o počasí ... To vše jsem srovnal a PC se začal chovat normálně až na ty Aplikace.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.