Prosil bych o pomoc. Protože má být brzy převeden do placené podoby, snažím se stáhnout celý web
www.matrix-2001.cz. Používám k tomu skvělý program HTTrack. Stránky jsem za několik hodin stáhnul se stejnou strukturou, jako jsou na webu, ale mám jeden problém. Když listuju historií článků nazpět, tak se vždy dostanu asi k 17 stránce a dost. Od 18 stránky se mi na celé obracovce zobrazují takovéto znaky:
�������í}[o9�ć{ýXj dď*RJ]-_ä�íŞśË7írĎÔ`0`FP f\7;ăíKżő�Đ��yëv˙Ŕű�ŔY�őbý-AiSľňŃJt���:ŤżţŐmÝĘŰŔ�;3 ´÷÷÷MĹU*tÓçáÉ�U;Yeő�0vŰÜŃOxDĘÁ˛Äď3�Ł� SŚŐÉř�XeĺjýŁÓ^ÔŹ��ˇé:!u�Ů.��Ţ��˛nÜŘ١6'á�<wVOD(b�޸ćčĺ
A to atˇ listuju zepředu nebo zezadu, je to stejné - 17 stran a dost. Přitom vím, že ty články uloženy jsou! Když si kliknu na nějakého autora a zobrazí se mi jeho příspěvky, tak tam je i ten, který by se měl jinak zobrazit na té 18 straně správně. Podle autorů se ale špatně hledá, potřebuju se pohybovat zpětně podle témat. Nevím, jestli jsem něco neměl nastavit jinak, ale žádná omezení hloubky apod. jsem nedával. Díky za rady