Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox export hesel [vyřešeno]  (Přečteno 7562 krát)

plusik

• Aktivní člen
  • *
Firefox export hesel [vyřešeno]
« kdy: 21 Června 2009, 10:02:12 »
zdravim,

chtel jsem se zeptat, jestli nevite jak exportovat hesla z firefoxu, chci přeinstalovat celej system a nechce se mi hesla znovu vsechny vypisovat a ruzne zhanet po svete. predem dikes
« Poslední změna: 21 Června 2009, 12:31:35 od Premet »

macu

• Stálý člen
  • **
Re: Firefox export hesel
« Odpověď #1 kdy: 21 Června 2009, 10:13:27 »
co strýček google než se zeptáte tady na foru?

http://jasnapaka.bloguje.cz/245543-firefox-tip-obnova-hesel-ze-zalohy.html
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 24.04 64bit, Gnome Shell 46
Ntb: HP Probook 650 G2, Intel Core I5-6300U, 8 GB DDR4 RAM, Intel Graphics 520, Ubuntu 25.04, Gnome Shell 48

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 21 Června 2009, 10:30:17 »
No a proč by to zde na fóru nemělo být??..myslím, že se tu řeší problémy a tohle je problém, vždy když nějaký mám kouknu sem jestli to již někdo neřešil..díky za odpověď snad mi to pomůže..seká se mi totiž strašně mozilla..cca po půl minutě tak na dvě až tři sekundy a nevim co s tím..tak jsem si řekl, že to přejedu celý znovu a načisto :-))

macu

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 21 Června 2009, 11:13:12 »
na foru to být může, proč ne, ale uživatel by se měl snažit vyřešit problém např. sám a pokud ne, pak se zeptat na foru....tak to dělávám já i spousta dalších....prostě naučit se samostatné práci a když si nevím rady, tak se zeptám.....nezlobte se na mě, ale Vaše jednání mi připadá jako lenost....

jednoduchým zadáním spojení: hesla firefox do googlu by jste velice jednoduše našel řešení bez dotazu na forum

přeji úspěšné vyřešení problému :-)
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 24.04 64bit, Gnome Shell 46
Ntb: HP Probook 650 G2, Intel Core I5-6300U, 8 GB DDR4 RAM, Intel Graphics 520, Ubuntu 25.04, Gnome Shell 48

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #4 kdy: 21 Června 2009, 11:28:57 »
Inak pokial ides preinstalovat cely system tak si zalohuj cely skryty adresar .mozzila a budes mat vo firefoxe zalohovane vsetky nastavenia.
Pripadne ak chces tak si zalohuj cely /home/meno_uzivatela a budes mat zalohovene nastavenie vsetkych programov.
Ja to zalohujem cele. Ovsem v novom systeme si zalohuj aj novo vytvorene home ak by s tym starym bol dajaky problem.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 21 Června 2009, 12:03:29 »
na foru to být může, proč ne, ale uživatel by se měl snažit vyřešit problém např. sám a pokud ne, pak se zeptat na foru....tak to dělávám já i spousta dalších....prostě naučit se samostatné práci a když si nevím rady, tak se zeptám.....nezlobte se na mě, ale Vaše jednání mi připadá jako lenost....

jednoduchým zadáním spojení: hesla firefox do googlu by jste velice jednoduše našel řešení bez dotazu na forum

přeji úspěšné vyřešení problému :-)
Ano, tomu rozumím..a taky jsem šel cestou nejmenšího odporu, obyčejně to tak dělávám, že si zádám problém do strejdy..tentorkáte jsem to neudělal a zadel svůj problém sem do zdejšího vyheldávače, a když tu nebyla odpověď, (kdyby byla, řešil bych to aniž bych se po druhé ptal) rovnou jsem to zadal jako nové téma, určitě se to někomu hodí..a líný? ano, přiznávám se bez mučení v jistém smyslu máte pravdu..šlo o lenost,ale taky mě zároveň napadlo, že by to zde mohlo být...díky za radu...v linuxu se pohybuji teprve rok..takže těch problémů mám habakuk :-) (prostě..hodně)..hezký zbytek dne

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 21 Června 2009, 12:08:24 »
Inak pokial ides preinstalovat cely system tak si zalohuj cely skryty adresar .mozzila a budes mat vo firefoxe zalohovane vsetky nastavenia.
Pripadne ak chces tak si zalohuj cely /home/meno_uzivatela a budes mat zalohovene nastavenie vsetkych programov.
Ja to zalohujem cele. Ovsem v novom systeme si zalohuj aj novo vytvorene home ak by s tym starym bol dajaky problem.

Díky..to zní dobře, aspoň nebudu muset vše znova nastavovat, ale na druhou stranu vím, že mi vše nejde tak jak bych si představoval, tak si řikám jestli si to pak nepřenesu na novej systém a neudělám nějakou paseku...zatím se učím...hlavně jsem přemýšlel, že bych přešel na kubuntu a ted nevím jestli je to to samé a můžu tedy vzít home adresář a přenést ho do kubuntu. No uvidim..díkes

MartenP

• Host
« Odpověď #7 kdy: 21 Června 2009, 12:12:26 »
Já ku naprosté spokojenosti používám tohle: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848
Exportuje to všechny hesla do jednoho souboru a pak je to zase umí načíst zpět.

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: 21 Června 2009, 12:17:54 »
Já ku naprosté spokojenosti používám tohle: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848
Exportuje to všechny hesla do jednoho souboru a pak je to zase umí načíst zpět.

No tak tomu říkám systém :-)...díky moc....uff.-)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Firefox export hesel [vyřešeno]
« Odpověď #9 kdy: 21 Června 2009, 13:24:04 »
Díky..to zní dobře, aspoň nebudu muset vše znova nastavovat, ale na druhou stranu vím, že mi vše nejde tak jak bych si představoval, tak si řikám jestli si to pak nepřenesu na novej systém a neudělám nějakou paseku...zatím se učím...hlavně jsem přemýšlel, že bych přešel na kubuntu a ted nevím jestli je to to samé a můžu tedy vzít home adresář a přenést ho do kubuntu. No uvidim..díkes
Neviem ako presne to ma KDE organizovane. Ta zaloha .mozilla by mohla ist, cele urcite nie pretoze v home je aj nastavenie gnome.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

plusik

• Aktivní člen
  • *
Re: Firefox export hesel [vyřešeno]
« Odpověď #10 kdy: 21 Června 2009, 15:42:04 »
Neviem ako presne to ma KDE organizovane. Ta zaloha .mozilla by mohla ist, cele urcite nie pretoze v home je aj nastavenie gnome.
asi máš pravdu...no vyberu aplikace, které jsou shodné respektive, které budu používat i v KDEčkách, jako thunderbird a sunbird..více de facto nepotrebuju, vím jen že s počátku jsem  ěl problém s wifi připojenim...mo cjsem ho nerešil,ale když půjde aspoň kabel tak to pak snad nějak rozhejbu..dik za radu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.