Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problém v závislostech (gdm)  (Přečteno 3113 krát)

Dragonn

• Návštěvník
problém v závislostech (gdm)
« kdy: 09 Července 2009, 10:45:05 »
Zdravím všechny!
V úvodu bych chtěl říct, že jsem instaloval Ubuntu ze sítě (přes bootp protokol) a protože jsem potřeboval systém vtěsnat na 2GB flash disk, tak jsem už v úvodu instalace odstranil balíčky, které se mi zdáli méně potřebné (openoffice, gcc, rhytmbox, ...), takže si za svoje problémy možná můžu sám a není to chyba nové verze.

Úvodní obrazovka pro login se mi nelíbí a chtěl bych tam původní - ale chybí mi gdmsetup. Nevíte co pro to musim nainstalovat, nebo jak to změnim?

Druhá věc, na kterou jsem narazil a zdá se mi lehce podivná jsou závislosti balíčki fast-user-switch-applet (zavisí na gdm), ale nejlepší je že gdm koliduje s fast-user-switch-applet... Dá se to teda nějak nainstalovat?
Pokud něco alespoň trochu funguje, je lepší se v tom nešťourat.
Ntb: MSI EX300X, Core 2 duo 2GHz, 4GB RAM, ATI HD3450 256MB, Ubuntu 9.10

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: problém v závislostech (gdm)
« Odpověď #1 kdy: 09 Července 2009, 10:55:33 »
A co chcete abych vám řekl? Máte vývojovou verzi, tak si užívejte vývoje -- jediné, co pro vás můžu udělat je hodit odkazy na patřičné bugreporty...

Dragonn

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Července 2009, 11:21:27 »
Taky pravda :-)... chtěl jsem poradit třeba jak obejít nebo upravit závislosti. To že jsem si nainstaloval vývojovou verzi byl trošku omyl, ale nechce se mi to reinstalovat, pokud to nebude nezbytné
Pokud něco alespoň trochu funguje, je lepší se v tom nešťourat.
Ntb: MSI EX300X, Core 2 duo 2GHz, 4GB RAM, ATI HD3450 256MB, Ubuntu 9.10

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #3 kdy: 09 Července 2009, 11:55:03 »
Tak opravit to jde, ale pokud nejste programátor, tak bych raději počkal na to, až to opraví :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.