Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thunderbird - poslední aktualizace  (Přečteno 1598 krát)

svobodam

• Návštěvník
Thunderbird - poslední aktualizace
« kdy: 30 Června 2009, 09:08:59 »
Nevim jestli je tohle ta spravna mistnost ale i tak se zkusim zeptat.
Při poslední aktualizaci thunderbirdu (ta z tohohle vikendu) kterou mi ubuntu nabidlo mi aktualizace program kompletne sundala.. prijima maily ale tim to konci. Nefunguji tlacitka odpovedet, odpovedet vsem, tisk, . a mnoho dlasich. Nastaveni se nezobrazuje a misto nej vyskakuje chybova hlaska, prilohy mailu jdou otevrit pouze po ulozit jako, primo  z programu to neni mozne. ... v podstate se ted stal thnderbird nepouzitelnym programem. mate nejaky tip jak to opravit nebo alespon vratit aktualizaci zpet?
Dik

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
Re: Thunderbird - poslední aktualizace
« Odpověď #1 kdy: 30 Června 2009, 10:20:39 »
skus reinstalaciu aplikacie, prip. uninstall, a znovu install, mne to obcas pomohlo ked sa nejaka aplikacia zle spustala a padala.
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

svobodam

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Června 2009, 10:27:12 »
No to by asle asi bylo problemem ztrata nastaveni, adresaru a stare posty. No  a v pripade ze bych to prenes do noceho nastaveni pravdepodobne by se prenesla i ta pitoma aktualizace

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
« Odpověď #3 kdy: 30 Června 2009, 10:55:01 »
No to by asle asi bylo problemem ztrata nastaveni, adresaru a stare posty. No  a v pripade ze bych to prenes do noceho nastaveni pravdepodobne by se prenesla i ta pitoma aktualizace

strata uvedenych dat hrozi iba ak das "COMPLETE REMOVAL".
kazdopadne ak sa obavas straty, tak zalohovat, zalohovat, zalohovat. a potom mozes skusat.
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.