Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak do ubuntu nbr dat xubuntu?  (Přečteno 1249 krát)

libor007

• Stálý člen
  • **
Jak do ubuntu nbr dat xubuntu?
« kdy: 23 Července 2009, 10:12:27 »
Chtel sem instalovat do ubuntu xubuntu a kubuntu pro testovani.  V synapticu sem nainstaloval xubuntu-desktop a kubuntu-desktop. Po restartu jsem zvolil KDE, ale nabehlo vse naraz. Mam ubu nbr, takze nejdriv netbookove prostredi(ac jej mam preple na klasiku gnome). kdyz jsem nechal znovu prepnout system na klasicky desktop, zobrazila se plocha KDE a pri pokusu o praci se objevil i panel z gnome a xfce. Zapomel jsem neco nekde jeste nakonfigurovat?
Kubuntu 20.04

Meharts

• Návštěvník
Re: Jak do ubuntu nbr dat xubuntu?
« Odpověď #1 kdy: 23 Července 2009, 10:44:41 »
Tím, že jsi dal xubuntu-desktop a kubuntu-desktop jsi pouze doplnil tyto dvě prostředí k tvému gnome, proto ti tam zůstaly aplikace gnome a nyní i kde a xfce.
doporučuji zhlédnout
Přechod z Ubuntu na Kubuntu, Xubuntu

přeji hezký den
Není důležité všechno vědět, ale je důležité vědět kde to všechno najdu

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 23 Července 2009, 12:13:58 »
2Meharts: nevim, jestli si rozumime - to ze muzu pouzivat aplikace z jednoho prostredi v druhem je mi jasne. Proc ale bezi KDE+Gnome+XFCE+NBR spustene v jednu chvili NARAZ? Pri prihlaseni si vyberu napr. KDE a ma se nastartovat jen KDE(s "cizimi" aplikacemi v menu).
Kubuntu 20.04

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #3 kdy: 23 Července 2009, 12:34:39 »
Ale všechna prostředí samozřejmě najednou neběží - v tom menu máte jen aplikace ze všech prostředí (dostaly se Vám tam při instalaci metabalíků .....-desktop). Můžete si je odinstalovat.
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.