Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: připojení na net  (Přečteno 3343 krát)

nbsp

• Návštěvník
připojení na net
« kdy: 23 Června 2009, 20:23:50 »
Čau, dneska jsem se rozhodl, že se budu učit o ubuntu na nové vývojové verzi 9.10,tak jsem ho nainstaloval na flashku a chtěl jsem začít testovat, jenomže nemůžu rozběhnout síť, mám Broadcom nenapadá někoho, jak to zprovoznit?
Linux Mint 17 Cinnamon x64
Lenovo ThinkPad Edge E531
intel core i5, intel HD4000 graphics, 8GB RAM, 500 GB harddisk + Kingston SSD  Now + GB + 320 GB WD My Passport

premet

• Host
Re: připojení na net
« Odpověď #1 kdy: 23 Června 2009, 20:56:40 »
No jelikož je to vývojová verze a je teprve v ranným stádiu tak je dost možný, že né všechno půjde, proto je to vývojová verze  :). A nevím co myslíš tím, že se chceš učit o Ubuntu, ale na pokusy si můžeš nainstalovat i stabilní vydání ne ?

nbsp

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 23 Června 2009, 21:09:50 »
tím sem myslel, že se budu učit při odstraňování chyb, jak to funguje...jinak na harddisku mám ubuntu 9.04

edit:, protože mám dualboot, tak se mi při instalaci aktualizoval i grub, ale zapsal se mi místo na flashku na disk a já tam měl předtim windowsáckej zavaděč, protože se mi nepovedlo do grubu přidat windows a ubuntu 9.04 sem spouštěl přes cd na obnovení grubu, tak teď nevim jak z flashky ubuntu 9.10 spustit? ???

edit: už sem to vyešil, problém byl jenom v umístění zavaděče, neměl jsem ho na flashce..
« Poslední změna: 09 Července 2009, 20:32:16 od biatlonak »
Linux Mint 17 Cinnamon x64
Lenovo ThinkPad Edge E531
intel core i5, intel HD4000 graphics, 8GB RAM, 500 GB harddisk + Kingston SSD  Now + GB + 320 GB WD My Passport

ubunťák

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 27 Července 2009, 18:41:36 »
Ahoj prosím vás mám takový problém, nainstaloval jsem si ubuntu ubuntu-8.04.1-desktop a teď by mě zajímalo jak zapojím Wi-Fi od forpsi.com (kdyžtak tady obrázek toho co mám --> https://www.forpsi.com/images/internet/stavebnice.jpg ) mohl by mi někdo udělat obrázkovej návod a nebo teda napsanej? moc by mě to pomohlo, děkuji moc předem :)

promiňte za zlou sekci...
« Poslední změna: 27 Července 2009, 18:46:34 od ubunťák »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.