Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 9.04, problém s internetem [vyřešeno]  (Přečteno 1212 krát)

Redsnake21

• Návštěvník
Ubuntu 9.04, problém s internetem [vyřešeno]
« kdy: 03 Srpna 2009, 22:08:16 »
Zdravim Vas,
druhy den si hraju s ubuntu (predtim jsem byl pouze windowsak) a uz si sam nevim rady....Po instalaci, ktera probehla korektne se mi darilo vse krasne rozbehavat,az na detail, ktery uz resim straslive dlouho...Implicitni prohlizec web stranek nedokazal nektere stranky otevrit ( youtube.com atp) nacez jsem instaloval nove Epiphany, novou mozillu atd...Nicmene zadny z uvedenych prohlizecu muj problem neresi. Proste se neustale pise nacitani dat a kde nic tu nic...
Snazil jsem se odpoved i hledat zde na foru, doinstaloval jsem pluginy prez Synaptic a dal si rady nevim...Dokonce jsem se snazil prenastavit rucne,ale nezdarilo se, net sice funguje, ale bez nejakeho viditelneho uspechu na zlepseni zobrazovani stranek...
Kdyby byl nekdo tak hodny a trochu mi poradil, budu moc vdecny, linux se mi pomerne dost zamlouva, bavi me, ale zacatky jsou docela tezke...
A prosim, srozumitelne a pomalu, jsem opravdu luma....
Diky moc
« Poslední změna: 05 Srpna 2009, 11:02:09 od kiklhorn »

Redsnake21

• Návštěvník
Re: Ubuntu 9.04, problém s internetem
« Odpověď #1 kdy: 04 Srpna 2009, 08:04:59 »
zdravim,tak jsem odinstaloval pluginy gnash a pokusil se nainstalovat adobe flash player,bohuzel ani tato stranka (adobe.com) se mi nenacetla.Jeden clovek mi tedy uploadnul instalacni balik adobe flash playeru,podarilo stahnou,i korektne nainstalit.Bohuzel zadna zmena.Dostal jsem tip,ze muze pomoct rucne prenastavit DNS,co si o tom myslite?popr jak na to?Nemam po ruce smlouvu,takze bych musel dns nejak vytrasovat,ale to prez prikazy neumim:(
muze s tim mit souvislost i dalsi problem,ze se mi v emailovem klientu emaily sice v poradku stahuji,ale uz nelze zadny email odeslat?
dekuji za pripadne odpovedi a trpelivost

Redsnake21

• Návštěvník
Re: Ubuntu 9.04, problém s internetem
« Odpověď #2 kdy: 04 Srpna 2009, 19:49:14 »
Vyborne, vyreseno, stacilo zmenit Servery DNS na OpenDNS...Doporucuji http://opendns.com je tam vyborny navod podle ktereho jsem to rozchodil i ja, jako lama:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.