Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s BIOS-om pri inštalácii Ubuntu. [vyřešeno]  (Přečteno 1092 krát)

Horatio

• Aktivní člen
  • *
  • Pomôž si človeče aj pán Boh Ti pomôže!
V mojom Biose aj napriek tomu,že dám ako prvé inštaláciu s DVD mechaniky,zobrazí sa mi po chvíli "BOOT DVD".To chvíľu takto trvá ale aj keď stláčam klávesy vôbec nič sa neudeje DVD napalovačka chvíľu prehráva,svieti zelená dioda,potom zhasne a ďalej to pokračuje normálným zavádzaním O.S. Win.XP do systénu.Tieto problémy som mal aj pri Windows.Musel som vyskúšať a tri distribú=cie,kým sa začalo spúšťanie Bootu.Kde môže byť chyba? Je možné,že niečo chýba na DVD s Ubuntu? Chcem si nainštalovať Ubuntu 9.04

A ďalšia vec,chcel by som vedieť,že ak nechám systém na automatike pri rozdelovaní disku,či je to dobré alebo je to rozhodnutie zlé. Ďakujem
« Poslední změna: 14 Srpna 2009, 14:08:08 od kiklhorn »
Greenie Linux-Ubuntu zo Slovenska
Intel(R) Pentium(R)4 CPU 2.80GHz*Abit IG 80*2024MB DDRI 400MHz*Samsung 730GB*GeForce 8600 GTS*

pivik

• Host
Re: Problém s BIOS-om pri inštalácii Ubuntu.
« Odpověď #1 kdy: 13 Srpna 2009, 21:15:38 »
Přesně toto mi PC dělalo, když jsem měl chybně vypálené CD.

JohnyN

• Host
« Odpověď #2 kdy: 13 Srpna 2009, 21:37:32 »
1. zle vypalene medium / chyba v mechanike
2. http://wiki.ubuntu.cz/Pr%C5%AFvodce%20instalac%C3%AD
ja pouzivam rucne delenie, ale musite vediet, co robite a mat ZALAHOVANE data

Horatio

• Aktivní člen
  • *
  • Pomôž si človeče aj pán Boh Ti pomôže!
« Odpověď #3 kdy: 14 Srpna 2009, 10:47:33 »
Díky už mi to ide.Síce iba zatiaľ Ubi 8.10. Cez Nera 9. mi to najprv spravilo do CD-ka pár výpalov/asi aby mi to pekne znehodnotilo celé CD/a potom napísalo,že nestíha nejakú stopu či čo.Takže som to skúsil vypáliť cez Alcohol 120 a dobré CD je na svete. Teraz to skúsim s verziou 9.04. Greenie.Myslím,že je to dobrá distribúcia. ;D
Greenie Linux-Ubuntu zo Slovenska
Intel(R) Pentium(R)4 CPU 2.80GHz*Abit IG 80*2024MB DDRI 400MHz*Samsung 730GB*GeForce 8600 GTS*

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.