Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: F-Spot - spadne pri posielani fotiek na Facebook  (Přečteno 1277 krát)

geronimo72

• Aktivní člen
  • *
  • No Future, No Hope
    • http://www.lyrika.sk/galeria
F-Spot - spadne pri posielani fotiek na Facebook
« kdy: 13 Října 2009, 08:18:38 »
Dobry den,

zvykol som si pouzivat F-Spot na stiahnutie fotiek z karty, prebratie a upload na Picasu a Facebook. Bohuzial ma F-Spot v poslednej dobe nejake problemy a od vcera nepretrzite pada, ked sa snazim poslat fotky na Facebook. Otvori sa okno, v ktorom je vlavo hore tlacitko na prihlasenie sa na Facebook. Po stlaceni tlacitka sa jednak otvori FF s otvorenou strankou Facebook a jednak sa zobrazi okno v F-Spot ktore hovori, ze si mam zakliknut automaticke prihlasovanie alebo take nieco (odhliadnuc od toho, ze to na Facebooku zakliknute mam uz od zaciatku a aj tak to nefunguje). Ked kliknem v tomto okne na OK (ina moznost nie je) tak sa proste F-Spot zavrie a hotovo (malo by nasledovat vyberanie resp. tvorenie albumu a posielanie fotiek na Facebook. Robi to bez ohladu na to ci je FF spusteny alebo nie, robi to aj po restarte. Parkrat sa mi to stalo aj pri posielani fotiek na Picasu, ale tam to prezmenu spadlo az pocas odosielania a vzdy len raz. Po novom spusteni F-Spot bolo vsetko ok.

Stretol sa uz niekto s tymto problemom? Viete ako to vyriesit?
Dakujem
« Poslední změna: 14 Října 2009, 20:48:18 od geronimo72 »
No Future, No Hope

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.