Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kde 4.3.2 v Debianu [obnoveno]  (Přečteno 1427 krát)

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
Kde 4.3.2 v Debianu [obnoveno]
« kdy: 15 Října 2009, 22:55:17 »
Zdravím,

povedlo se mi zničit Gnome, ale jako přizpůsobivý člověk jsem v tom ihned vycítil příležitost se naučit s KDE.

Hmm, instalace se povedla, prostředí hlásím barevné a krásné. (ple stejně některé efekty půjdou na kudlu ;D) Jenže to má jednu vadu - GTK aplikace totiž vypadají jako z dob Windows 98. Zkoušel jsem instalovat qtcurve, ale nic se nezměnilo, v Nastavení systému>Vzhled žádná položka ve smyslu GTK nepřibyla. :(

V KDE jsem totální zelenáč, vždycky jsem měl jen Gnome, pochopil jsem xcfe, celkem i fluxbox a enlightenment, ale KDE vždy vzdorovalo. Berte na mě prosím ohled..

Mám Debian squeeze/sid a KDE 4.3.2.  Dík předem.

Mám takové malinké přání ohledně KDE - jak můžu zrušit automatické otevírání složek na ploše?  Jde mi o to, aby to nedělalo tohle:

Jde to někde nastavit, popř. něco odinstalovat? :)
« Poslední změna: 16 Října 2009, 22:54:14 od Firzen »
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

zozo

• Aktivní člen
  • *
  • Mám sestupný tračník plný prejtu
    • Moje virtuálne miesto
Re: Kde 4.3.2 v Debianu
« Odpověď #1 kdy: 16 Října 2009, 11:40:52 »
Hľadajte niečo ako : Nastavení systému (nastavení pracovního prosředí a pod) Vzhled a chování- Vzhled - Gtk styly a písma
last.fm/user/kingzozo

Nemec

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 16 Října 2009, 13:08:38 »
Vyhledejte si kcm-gtk, to by mohlo být ono. Potom hledat v nastavení systému, vzhled.

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #3 kdy: 16 Října 2009, 15:20:14 »
Hľadajte niečo ako : Nastavení systému (nastavení pracovního prosředí a pod) Vzhled a chování- Vzhled - Gtk styly a písma
Tuto nabídku v nastavení prostě bohužel nemám..
Balíček kcm-gtk není v repozitářích - ani v experimental  :-\

Vážně se to nikomu nestalo? KDE jsem nainstaloval čerstvě..
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #5 kdy: 16 Října 2009, 16:20:59 »
Děkuju, tohle jsem hledal. ;)
Citace

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.