Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: skype nejde out zvuk  (Přečteno 1562 krát)

tomas777

• Návštěvník
skype nejde out zvuk
« kdy: 19 Října 2009, 18:53:23 »
Nevíte někdo jak nadstavit odchozí zvuk ve skype slyšet slyším, ale nejde mě slyšet
Mam ubuntu 9.04

Ubuntu 10.10, ASUS K50IJ, CPU Duo T5900, VGA INTEL int. GMA 4500M

corey_cavalera

• Host
Re: skype nejde out zvuk
« Odpověď #1 kdy: 19 Října 2009, 19:57:21 »
Ahoj, taky jsem měl na notebooku problémy s mikrofonem na skypu. Myslím si, že je to způsobeno samotným skypem, který na linux trošku kašle a oproti verzím na konkurenční OS je sto let za ostatníma, problém je zřejmě způsoben nekompatibilitou s pulse audio, vývoj skype pro linux je docela pomalý. Pokud jste tak už neučinil, zkuste stáhnout nejnovější balík přímo z webovek skypu, teď je tam nějaká beta, sám ji používám, ta už to s pulse audio trochu umí. Pak je potřeba si nastavit mikrofon přes ovládání hlasitosti, tam je tlačítko nastavení, dále si vyberete input source a objeví se záložka s výběrem vstupů, v mém případě front mic. Také zaškrtnout nějaký boost, pro hlasitější odposlech, v mém případě front mic boost. Aby jste nastavil dobře hlasitost vstupu spolu s input source, můžete zkoušet pomocí systém-volby-zvuk-záznam zvuku-test. Potom by jsi se měl slyšet, doporučuji použít sluchátka ať ti to zbytečně nevazbí. Je potřeba si se vším pohrát, snad se dostaví úspěch. Hodně štestí.

tomas777

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 19 Října 2009, 20:01:32 »
Děkuji něco takového jsem zkoušel, ale zkusím si ještě stáhnout poslední vezi přímo ze stránek Skype.
Díky
Ubuntu 10.10, ASUS K50IJ, CPU Duo T5900, VGA INTEL int. GMA 4500M

1arash

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 22 Října 2009, 09:14:59 »
Děkuji něco takového jsem zkoušel, ale zkusím si ještě stáhnout poslední vezi přímo ze stránek Skype.
Díky

Ahoj ani nepises ake mas pc ci laptok ja som skype nerozbohol interny mikrofon na tichro disribuciach ubuntu,suse,debian,mint --- mam laptok acer aspire
5315 a mam teraz fedoru11 a tam my ide v gnome prostredi externy mikrofon na skype odskusany na 100% funkcne ,este som to netestoval v pidgine a v amsn programe -novy pidgin uz ma aj audio video hovor..
Základní příkazy podle abecedy
Instalacia programov:
apt-cache search balik   sudo apt-get install sudo apt-get remove sudo apt-get clean sudo passwd root          se meni heslo  Alt+F2 a gksudo nautilus           instalovanie v terminali  apt-cache search balik         Hledá zadaný balík. apt-cache show balik           Pokracovanie -v profile arash@jabber.cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.