Díky za radu. Hned to vyzkouším.
Od včerejška už potřetí čtu "hashes do not match"...i když velikost v MB odpovídá(dík za uvedení). Buď dělám něco špatně, nebo, jak mě řekli včera technici, kteří přišli zkontrolovat to připojení, mě tady řádí nějaký virus, i když NOD ani po aktualizaci nic nehlásí...Ale mě občas na ploše u Win2k některé ikony vypadají jinak,než by měly.
Tak miniiso je tady za 2 minuty. Pro jistotu stáhnu 2x....ještě tak vědět, kde to má md5 ale asi ne, snad poběží. Nestačilo by to rozbalit třeba na virtuální, nebo USB disk?
Ještě dotaz: Dá se Ubuntu bootovat i z přepisovatelného CD?(například Ultimate Boot CD nebo CD s nástroji pro kontrolu HDD nebo jiného hadware takhle bootuji normálně, z vypalovačky Asus 48x) Kdyby to zase nevyšlo.
Je to sice OT, ale neuměl by mě někdo poradit, nebo mě odkázat na stránky, kde by se dala najít rada (ale anglicky, německy nebo česky, ne korejsky, čínsky nebo japonsky) co dělat s jigdo, když pod Win2k nedělá, co bych od něj podle návodu měl očekávat (přitom na první pohled obsahuje všechny soubory, co by měl, pokud to pomůže, uvedu velikost: 3,45MB celé, baťák 537bajtů,textový 0 bajtů, html 64,4kB,jigdo-bin 3,37MB ), ale jenom problikne dosovská obrazovka a hned naskočí hláška, že program generoval chyby a byl uzavřen a pod WXP nedělá ani to( po dvojkliknutí nedělá nic).
Ta nabídka CD za 99amerických mě přišla do pošty po registraci na fórum, myslel jsem, že je to třeba nabídka sponzora těchto stránek nebo tak něco, že je zaslání zadarmo a to ve lhůtě srovnatelné s českou poštou:) se prostě v dnešní době nechce věřit.