<Firzen> tak teď budu Číňan<Firzen> tak uvidíme
Citace: Roman Horník 29 Listopadu 2009, 23:40:26Citace: wam]Spider007 29 Listopadu 2009, 22:50:16Citace: Roman Horník 29 Listopadu 2009, 22:43:11Citace: wam]Spider007 29 Listopadu 2009, 22:31:39tak ale treba si trochu priznat....vyhladavanie na wiki nie je z tych najlepsich. Castokrat tam dam slovo, ktore sa v nejak clanku urcite nachadza. Napriek tomu ma to vyzyva k fulltextovemu vyhladavaniu (preco to nerobi hned?). Druha vec je, ze vyhladavanie je "diakritika sensitive", cize pre lepsie hladanie je nutne zadavat slova aj s diakritikou.A Tobě diakritika problémy dělá?nie, ale pokial sa nejedna o formalne veci tak som dost pohodlny a diakritiku nepouzivam. Predstav si, ze by sa rovnako spraval google, to by bolo radosti .Asi podám Googlu návrh, pak nic nenajdeš
Citace: wam]Spider007 29 Listopadu 2009, 22:50:16Citace: Roman Horník 29 Listopadu 2009, 22:43:11Citace: wam]Spider007 29 Listopadu 2009, 22:31:39tak ale treba si trochu priznat....vyhladavanie na wiki nie je z tych najlepsich. Castokrat tam dam slovo, ktore sa v nejak clanku urcite nachadza. Napriek tomu ma to vyzyva k fulltextovemu vyhladavaniu (preco to nerobi hned?). Druha vec je, ze vyhladavanie je "diakritika sensitive", cize pre lepsie hladanie je nutne zadavat slova aj s diakritikou.A Tobě diakritika problémy dělá?nie, ale pokial sa nejedna o formalne veci tak som dost pohodlny a diakritiku nepouzivam. Predstav si, ze by sa rovnako spraval google, to by bolo radosti .Asi podám Googlu návrh, pak nic nenajdeš
Citace: Roman Horník 29 Listopadu 2009, 22:43:11Citace: wam]Spider007 29 Listopadu 2009, 22:31:39tak ale treba si trochu priznat....vyhladavanie na wiki nie je z tych najlepsich. Castokrat tam dam slovo, ktore sa v nejak clanku urcite nachadza. Napriek tomu ma to vyzyva k fulltextovemu vyhladavaniu (preco to nerobi hned?). Druha vec je, ze vyhladavanie je "diakritika sensitive", cize pre lepsie hladanie je nutne zadavat slova aj s diakritikou.A Tobě diakritika problémy dělá?nie, ale pokial sa nejedna o formalne veci tak som dost pohodlny a diakritiku nepouzivam. Predstav si, ze by sa rovnako spraval google, to by bolo radosti .
Citace: wam]Spider007 29 Listopadu 2009, 22:31:39tak ale treba si trochu priznat....vyhladavanie na wiki nie je z tych najlepsich. Castokrat tam dam slovo, ktore sa v nejak clanku urcite nachadza. Napriek tomu ma to vyzyva k fulltextovemu vyhladavaniu (preco to nerobi hned?). Druha vec je, ze vyhladavanie je "diakritika sensitive", cize pre lepsie hladanie je nutne zadavat slova aj s diakritikou.A Tobě diakritika problémy dělá?
tak ale treba si trochu priznat....vyhladavanie na wiki nie je z tych najlepsich. Castokrat tam dam slovo, ktore sa v nejak clanku urcite nachadza. Napriek tomu ma to vyzyva k fulltextovemu vyhladavaniu (preco to nerobi hned?). Druha vec je, ze vyhladavanie je "diakritika sensitive", cize pre lepsie hladanie je nutne zadavat slova aj s diakritikou.