Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hlavní panel (panel rychlého spuštění):jak vrátit do výchozího stavu? [vyřešeno]  (Přečteno 1328 krát)

roman.swe

• Aktivní člen
  • *
Ahojte, prosím poradí mi někdo s tímto? Dříve a doufám, že zase v budoucnu jsem pro připojení noťasu Lenovo ThinkPad R500 k LCD televizi, či projektoru pomocí VGA kabelu použil
Kód: [Vybrat]
xrandr --output LCD --off --output CRT1 --auto, tím docílil vypnutí LCD v noťasu a zapnutí plochy na TV. Pro návrat zpět
Kód: [Vybrat]
xrandr --auto, což fungovalo bezvadně. No teď ale nechtělo (to snad časem vyřeším), tak jsme použil ATI Catalyst Control Center, což nebyla nejlepší volba. Nešlo totiž nastavit zvlášť jiné rozlišení na obou zařízeních, tak jsem zvolil rozlišení, které zvládá TV a tím rozhodil celý horní panel. Myslím tím ikony, aplety. Myslím si, že určitě existuje v HOME skrytý adresář, který když smažu, odhlásím se a znovu přihlásím, tak vše bude, jako po čisté instalaci, já ale nevím který. Toto vědět, tak ho po doplnění o mé drobnosti pro příště celý zazálohuji. Tak jestli někdo víte, díky už předem. _ROM@N

edit: tak je to složka ~/.gconf/apps/panel a zabralo to. Teď ještě aby zas správně fungoval ten xrandr a budu spokojený.
« Poslední změna: 08 Prosince 2009, 16:51:05 od roman.swe »
Lenovo R500 / Debian Jessie (testing) + Gnome 3.14.0

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.