Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu  (Přečteno 10137 krát)

LuciusMare

• Závislák
Re: Ubuntu
« Odpověď #25 kdy: 10 Prosince 2009, 20:04:33 »
Tak na to se dá jen jediné; udělat si vlastní distro a to potom propagovat ;D
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

NoWin

• Host
« Odpověď #26 kdy: 10 Prosince 2009, 20:24:44 »
je to pomalé, konzervativní a škaredé.. :D
Fašisto! :P

NoWin

• Host
« Odpověď #27 kdy: 10 Prosince 2009, 20:26:15 »
debian testing-unstable, OSS a jiné prostředí než Gnome a je po problémech..

aspoň v mém případě :)

Debian 5.0.3 na 11 let starém stroji(původní je jen základovka a 1disk a RAMka + omlazovací kůra HW)
Přestala fungovat myš na USB. Známý to bug HIDu... proč to tam je i po updatech?
Zmrvilo to rozložení disků pro cfg Grubu (Grub 1 i 2). Musel jsem ručně opravovat. Ano není tu standardní konfigurace, ale Ubuntu ani jiné distribuce s tím problém nemají.

Ano na jedné instalaci se nedá stavět. Ale musím si rýpnout, když rýpeš i ty ;-)
Tak to nemáš mít na PMD-85 ;D

Ubuntu má zase jiný bugy, daleko víc bugů...

pivik

• Host
« Odpověď #28 kdy: 10 Prosince 2009, 21:19:26 »
Já používám Debian Squeeze jako hlavní OS, na starém PC (cca 8 let) je Lenny a rodiče na PC mají Ubuntu 9.10. Všechny 3 systémy mi vyhovujou, protože každej pasuje na daný PC a dané uživatele jako pr*el na hrnec.... ;D

PS: vše 32 bit, nemám rád zbytečný problémy.

pepéé

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #29 kdy: 17 Prosince 2009, 10:48:44 »
Citace
Doporučuju odstoupit od smlouvy. Zaslat produkt zpět a požadovat vrácení peněz.

moc hezká hláška  :D

No já jsem po delší době nedávno zase nainstaloval winXP (chceme s kolegama na vánoce zasítovat nějaké klasiky :-) )
No jak já jsem u toho nervil!! fujtajbl. Zvukovku mi to nenašlo i přes instalované ovladače. stahovat DirectX, hledat ruzně po internetu kraviny aby ten win aspon něco málo uměl. neheledě na to že až to tam nainstaluju tak se to nehorázně zpomali, parkrát to spadne a sekne!

zlatý ubuntu!

(ale koukám že to je věc názoru asi)
Fire's in my soul, steel is on my side

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #30 kdy: 17 Prosince 2009, 15:00:25 »
Citace
No já jsem po delší době nedávno zase nainstaloval winXP (chceme s kolegama na vánoce zasítovat nějaké klasiky :-) )
No jak já jsem u toho nervil!! fujtajbl. Zvukovku mi to nenašlo i přes instalované ovladače. stahovat DirectX, hledat ruzně po internetu kraviny aby ten win aspon něco málo uměl. neheledě na to že až to tam nainstaluju tak se to nehorázně zpomali, parkrát to spadne a sekne!

zlatý ubuntu!

(ale koukám že to je věc názoru asi)

Jaké klasiky?
« Poslední změna: 17 Prosince 2009, 22:13:58 od Rovano »
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

pepéé

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #31 kdy: 17 Prosince 2009, 16:02:30 »
Citace
Jaké klasiky?

srdcovky jako Red aleret2, Age Of Empires 2, Unreal Turnament, Warcraft 3, Hiden And Dangerous, CS a další.... prostě se jen vyblbnout a zavzpomínat na staré dobré gamesy   ;)

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #32 kdy: 17 Prosince 2009, 19:27:51 »
Citace
Jaké klasiky?

srdcovky jako Red aleret2, Age Of Empires 2, Unreal Turnament, Warcraft 3, Hiden And Dangerous, CS a další.... prostě se jen vyblbnout a zavzpomínat na staré dobré gamesy   ;)
Red alert 2 funguje na wine,stejne jako AOE2, UT urcite taky, W3 ma kamos a je to na stejne urovni jako na windows, CS hraje tolik linuxaku...
:P
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

pepéé

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #33 kdy: 17 Prosince 2009, 19:38:48 »
Citace
Red alert 2 funguje na wine,stejne jako AOE2, UT urcite taky, W3 ma kamos a je to na stejne urovni jako na windows, CS hraje tolik linuxaku...

jsem si vědom, že spusta znich pojede přes wine. Rozhodl jsem se ale přesto pro win protože v pruběhu akce se muže rozhodnou a zvolit jiná klasika a nebude se na mě čekat než si to nastavím ve wine stím, že to pojede možná pomalejc jestli vůbec....nebudu mít přístup na internet takže oto to bude horší.  po téhle akci zase winXP nejspíš pujdou z hdd pryč.
« Poslední změna: 17 Prosince 2009, 19:41:32 od pepéé »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.