Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace Vdrift  (Přečteno 11249 krát)

Luboš Klicpouch

• Aktivní člen
  • *
    • Androweb.cz
Instalace Vdrift
« Odpověď #25 kdy: 04 Března 2007, 01:34:14 »
vypadá to, že andrej má pravdu. už instaluju.......

pak dám vědět, jestli to jede.

instaluje to pěkně pomalu, ale aby to nedopadlo jako na Sinclairu :)  (po půl hodině nahrávání z kazety to hodilo neznámý číselný error)

A jede to... JEN, jak se přepíná pohled z toho strašnýho pohledu řidiče?

Luboš Klicpouch

• Aktivní člen
  • *
    • Androweb.cz
Instalace Vdrift
« Odpověď #26 kdy: 04 Března 2007, 09:20:50 »
první dojmy? Nehratelná hra. Auto strašně klouže, bohužel v tomhle vyhrává NFS z Windows.

drat

• Aktivní člen
  • *
Instalace Vdrift
« Odpověď #27 kdy: 04 Března 2007, 21:10:40 »
Ja jsem ji nehral ale pokud ji srovnavate s NFS tak se neni cemu divit. Hral jste Life for Speed? Je to velice uznavany simulator zavodnich aut a auto oproti NFS taky neuveritlne klouze. A ja ted nechci rikat nesmyli ale mam pocit ze Vdrift je take spise simulator nez arkada. Sam mam rad NFS a musim uznat ze jeho ovladani je velice jednoduche.

ped

• Aktivní člen
  • *
Instalace Vdrift
« Odpověď #28 kdy: 05 Března 2007, 03:15:33 »
Ja ted vdrift trochu zkousel a takovy pocit reality jako v LFS to teda rozhodne nedela, nekdy to klouze az trochu moc, ale zase neni to spatne. Taky jezdeni po trave vypada ze moc problemu nedela, v tomhle je LFS mnohem dal se svym modelem pneumatik a jejich teplot/spinavosti. Ale LFS zas nema linux klienta, no. :/ ...
 Chtelo by to poladit nastaveni ovladani a tak, ale vzdy mi to resetne po zmene grafickeho modu nastaveni ovladani na default a nedarilo se mi zapnout ovladani mysi :( ... chova se to trochu divne.

Jakub Zelenka

• Aktivní člen
  • *
Instalace Vdrift
« Odpověď #29 kdy: 28 Března 2007, 07:04:21 »
Citace: bigis
první dojmy? Nehratelná hra. Auto strašně klouže, bohužel v tomhle vyhrává NFS z Windows.
No porovnávat hru zadarmo s hrou která stojí docela dost ..... Já si myslím že porovnávat komerční hru s hrou která je Zadarmo je nesmysl ....
Mainboard DFI Infinity nF4 Ultra-U, AMD Athlon 64 3200+ 939, MSI nVidea NX7300GT, 2×512 MB RAM  Kingston HyperX , 80 + 250 GB HDD ,
Ubuntu 6.10 -> Ubuntu 7.04 -> Debian Unstable -> Fedora 8

uf

• Aktivní člen
  • *
Instalace Vdrift
« Odpověď #30 kdy: 28 Března 2007, 18:47:30 »
vsetko je porovnatelne.... :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.