Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Padá WiFi připojení, co s tím?  (Přečteno 4034 krát)

Michal "The_M" Chlup

• Aktivní člen
  • *
  • Who Dares Wins
Padá WiFi připojení, co s tím?
« kdy: 30 Listopadu 2009, 10:28:56 »
Zdravím.
Narazil jsem na menší (tedy spiše větší) problém. Když stahuju soubor větší velikosti (například Nexuiz -700Mb), tak po stažení +-50Mb mi spadne připojení k internetu (z ntb přes WiFi k routru). Jenže, nejde ho ani znovu zapnout, musím restartovat ntb, pak je vše OK. Nevíte někdo prosím, co s tím? Při normálním provozu (prohlížení webu, ICQ) nejsou problémy. Tenhle problém jsem zaznamenal například i při pou štění delšího videa na YouTube.com

Děkuji za jakoukoli pomoc.

The_M
Neptejte se "Proč bych měl chtít Linux?". Ptejte se "Proč by měl Linux chtít mne?".

Acer Extensa 5230E - Intel Celeron 900 2,2Ghz; 3GB RAM; Intel UMA 4500M; 160GB HDD + 500GB ext. HDD.  Jsem nováček, mějte prosím pochopení pro mé hloupé otázky.

Reta

• Návštěvník
    • Google.com
Re: Padá WiFi připojení, co s tím?
« Odpověď #1 kdy: 30 Listopadu 2009, 11:58:18 »
Zkus se mrknout tady:
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,41242.0.html

Já jsem nahradil "Network manager" instalcí "wicd"
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install wicd
--
Reta, reta@tcpip.cz

Michal "The_M" Chlup

• Aktivní člen
  • *
  • Who Dares Wins
« Odpověď #2 kdy: 30 Listopadu 2009, 17:00:16 »
Ok, díky, vyzkouším a potom poreferuju jak jsem dopadl :D Je ale zajímavé, že se mi podařilo stáhnout v kuse něco kolem 500Mb, a jak jsem ho potom zapnul, tak spadnul po stáhnutí ani ne 10Mb :( 2x za sebou :(
Neptejte se "Proč bych měl chtít Linux?". Ptejte se "Proč by měl Linux chtít mne?".

Acer Extensa 5230E - Intel Celeron 900 2,2Ghz; 3GB RAM; Intel UMA 4500M; 160GB HDD + 500GB ext. HDD.  Jsem nováček, mějte prosím pochopení pro mé hloupé otázky.

Michal "The_M" Chlup

• Aktivní člen
  • *
  • Who Dares Wins
« Odpověď #3 kdy: 30 Listopadu 2009, 20:40:29 »
Tak, výsledkem je, že problém přetrvává. Wicd se mi nepodařilo rozchodit, a problém zůstal i po přeinstalování. To samé se dělo pod Kubuntu. Nemůže být problém někde v nastavené hodnotě maximálního limitu objemu stažených dat?

Oberon

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 16 Ledna 2010, 17:25:32 »
Mam uplne stejny problem a nezmizel ani po prechodu na WICD....nevi nekdo co s tim?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.