Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zvuk s mikrofonu a SB Live! 24bit  (Přečteno 1332 krát)

cowboy

• Návštěvník
Zvuk s mikrofonu a SB Live! 24bit
« kdy: 30 Května 2007, 21:17:41 »
Dobrý den
Linux jsem rozjel před víc než měsícem, ale pořád nedokážu zprovoznit mikrofon ve skypu. Můžu mluvit asi 10s a pak mě na druhé straně nikdo neslyší. Zvukovku mám integrovanou na desce MSi K8N Platinum(alespoň myslím, že to nějak tak bylo). Je to SB Live! 24bit. Jak říkám, na druhé stzraně mě těch prvních asi 10s syší, pak konec, já je slyším, ale oni ani ťuk. Pak musím jedině restartovat. Běží to na Alse, ovladač je nastavený na čip CA0106, což je myslím správně.Tohle se děje, když mám vypnuté zachytávání(capture) v ovládání hlasitosti. Když ho zapnu, je slyšet ozvěna v reprácích, ale ve skypu mi neví slyšet ani slovo.
Ještě jedna věc mě trápí, jak mám na té kartě zprovoznit 24 bitový režim a 96kHz vzorkování. Pro výstupní kvalitu jsou to klíčové paramatry, kvůli toho jsem si desku s takovou zvukovkou kupoval.

Předem díky za jakoukoliv radu
AMD Athlon64 FX-55/1GB RAM/2x6600GT

qaws

• Návštěvník
Zvuk s mikrofonu a SB Live! 24bit
« Odpověď #1 kdy: 31 Května 2007, 15:16:25 »
Takze s tym Skype
- nesmies pouzivat nic, co by mohlo chciet pouzivat zvukovu kartu - u mna je problem aj pocuvat MP3
- vypadava to preto, lebo nemas dost rychly internet (netahas aktualizacie?), alebo ti to pc to nestiha spracuvat - to robi na starsich pc ak ide CPU na 100%.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.