Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Brasero - problémy  (Přečteno 1130 krát)

norrsken

• Návštěvník
Brasero - problémy
« kdy: 25 Března 2010, 16:31:38 »
Brasero 2.28.2 na Ubuntu 9.10
CD/DVD LG GH22NS50
1) Nevysune disk po vypálení při zaškrtnutí této volby. Nejde ani volbou "vysunout" z menu, vypíše neznámou chybu.
2) DVD vytvořené původně ve WinXP jako multisession je po připálení souborů Braserem v Linuxu nefunkční. V XP přečíst jde.
Díky za možná řešení.   

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Brasero - problémy
« Odpověď #1 kdy: 25 Března 2010, 16:59:13 »
Brasero 2.28.2 na Ubuntu 9.10
CD/DVD LG GH22NS50
1) Nevysune disk po vypálení při zaškrtnutí této volby. Nejde ani volbou "vysunout" z menu, vypíše neznámou chybu.
2) DVD vytvořené původně ve WinXP jako multisession je po připálení souborů Braserem v Linuxu nefunkční. V XP přečíst jde.
Díky za možná řešení.    
1) Známá chyba mountování. Brasero s tím nic nemůže spravit. Chyba není v něm, ale jinde. Jednu dobu mi přišlo, že je to opraveno a pak se to zas vrátilo.
2) Brasero používá i nějaké volby pro větší kompatibilitu s Windows. Zkoušel jsi je? Co přehození formátu do Joilet? Co přesně vyjadřuje v Linuxu nefunkční? V XP vidíš i to připálené Braserem?

PS: Pokud bys oželel Brasero, můžeš vyzkoušet ještě pro Gnome(GTK+) Gnome Baker a pro KDE(QT) K3B(nejlepší).
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

norrsken

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 26 Března 2010, 19:11:12 »
Díky,
volby pro kompaktibilitu s Win a znakovou sadu Joliet jsem v dialogu vypalování nenašel - nejsou z aktuálního Brasera odstraněny??
"Nefunkčním" DVD v Linuxu míním to, že se vůbec nenačte.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 27 Března 2010, 19:12:37 »
Díky,
volby pro kompaktibilitu s Win a znakovou sadu Joliet jsem v dialogu vypalování nenašel - nejsou z aktuálního Brasera odstraněny??
"Nefunkčním" DVD v Linuxu míním to, že se vůbec nenačte.
Mozna ani nikdy v Braseru nebyli. Uz jsem ho dlouho nepouzival.
Nevím. Zkusil bych jiný software.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.