Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: PC pro prohlizeni zbozi na prodejne - ma fungovat jen net a pouze nektere weby  (Přečteno 845 krát)

olda

• Návštěvník
Zdravim,
 jak docilit nejjednodussi cestou v predmetu zmineneho? Chci dosahnout toho, ze kdyz se pocitac spusti, tak najede automaticky firefox v nem budou dostupne 3 vybrane weby se zbozim a to je uplne vsechno. Ma to byt umistene na prodejne kam bude moci kdokoliv prijit a bude se moct podivat na popisy a ceny v prodejne dostupnych produktu a jinak s pocitacem uz nebude moct delat vubec nic.

Automaticke spousteni programu je jasne, uz ale nevim jak zamezit tomu, aby ho uzivatel nemohl vypnout a aby nemohl spoustet nic jineho.
Co se tyka vybranych webu, tak je to asi prace pro firewall, resp. aby zakazal vsechno ostatni.

Resil tohle uz nekdy nekdo? (Hledat jsem zkousel, ale mozna, ze jsem nehledal spravna klicova slova)

Diky
Olda

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Povolit v iptables pouze 3 adresy na p. 80 by nešlo?

starenka

• Stálý člen
  • **
    • /home/starenka
zkus hledat "ubuntu kiosk mode" nebo koukni sem http://kiosk.mozdev.org/
« Poslední změna: 14 Března 2010, 14:12:11 od starenka »
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

Šuohob

• Závislák
hm. co kdys si zakaznici budou chtit rekneme precist mail?
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

olda

• Návštěvník
mka:
Sak ja mluvim o tom, ze to zamezeni jinych adres udelam asi firewallem(nejspis tedy primo v iptables), spis mi jde ale o zamezeni pouzivani zbytku pocitace.

starenka:
Dik za tip

Bohouš:
pocitac jako celek ma byt urcen pouze jako prohlizec tech trech webu - zadna jina funkcnoust

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.