Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Prepinani zvukove karty  (Přečteno 1287 krát)

george65

• Návštěvník
Prepinani zvukove karty
« kdy: 09 Února 2011, 20:33:59 »
Ahoj,
mam takovy zvlastni problem. Na stolnim pocitaci mam nainstalovany Ubuntu 10.10 a zvukovku SB Audigy, ktera prekvapive funguje, ale jen na povel. Takze napriklad prehravam pisnicky a vse jde jak ma, jakmile ale prepnu dalsi pisnicku (nebo vypnu a zapnu prehravac atd.) tak prestane hrat vetsina repraku a hraje jen klasicky predni levy a pravy. Pritom staci jit predvoleb zvuku klasicky pres oznamovaci oblast, kde muzu k vystupu zvolit bud Audigy nebo HDMI vystup. No tak prepnu na HDMI a pak hned zpatky na Audigy a vsechno zase hraje jak ma. predni zadni repraky i subwoofer proste parada. jenze jen dokud zase neprepnu pisnicku nepustim jiny film atd. nevite nekdo jak z toho ven? predem moc diky
jo a jeste bych se chtel zeptat jestli se da v novem ubuntu nalezt klasicky mixer, jako byl ve starsich verzich, kde se dala hlasitost kazdyho vstupniho/vystupniho kanalu nastavit zvlast
Lenovo ThinkPad e42O - Ubuntu 11.04

george65

• Návštěvník
Re: Prepinani zvukove karty
« Odpověď #1 kdy: 13 Února 2011, 14:43:26 »
tak jsem zkusil tu druhou kartu vymazat a vysledek je ze ted uz to nejde vubec, protoze ted uz hraji porad jen ty dva repraky a nemam kam prepnout abych zase zpetnym prepnutim prinutil fungovat zbytek. takze jsem na tom jeste hur. je to jako by se nastaveni ty karty porad restartovalo a ja tim prepinanim jakoby nacetl moje nastaveni ale nechapu jak to muze spustit jen takova blbost jako prepnuti pisnicky
Lenovo ThinkPad e42O - Ubuntu 11.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.